Golden Cross

Golden Cross

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Golden Cross este un serial coreean despre un barbat aflat la inceputul carierei sale de magistrat, care ajunge sa faca parte dintr-o lume ce nu-i apartine, o lume a banilor multi, obtinuti nu tocmai pe cai licite. O lume care il atrage precum un magnet, pana cand isi da seama ca din cauza ei au avut loc anumite evenimente fara de intoarcere, care au legatura cu persoanele dragi lui. Golden Cross a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Atunci cand exista prea multa fericire in jurul unui anumit lucru, te poti gandi ca este posibil sa urmeze si ceva mai putin placut. La fel se intampla si in acest serial, pentru ca la inceput totul pare cum nu se poate mai luminos, mai pozitiv, cu multe zambete si o familie fericita. Tanarul Kang Do Yoon, foarte aproape de a practica greaua si frumoasa meserie de procuror, alaturi de sora sa, cea de care este foarte apropiat si la care tine foarte mult si mama acestora, care zambeste si ea, fiind bucuroasa de fericirea de pe chipurile copiilor ei.

O fericire care ascunde multe probleme, iar cele mai grave dintre acestea, ca de obicei, sunt legate de bani, mama fiind cea care trebuie sa se descurce cu ele si sa incerce sa le rezolve. Do Yoon vrea sa o linisteasca spunandu-i ca in curand va fi procuror si nu vor mai avea probleme cu banii, la fel si sora lui, cea care doreste sa devina o faimoasa actrita, deoarece examenul pentru a deveni un fel de functionar public in Coreea de Sud, este mult prea dificil pentru ea si ravnit de multa lume. Mama acestora pare neincrezatoare atunci cand cei doi copii incearca sa o linisteasca in ceea ce priveste viitorul financiar al familiei, iar Do Yoon are o discutie destul de aprinsa cu tatal sau, din cauza faptului ca parintele lucreaza in cadrul unei banci si nu poate sa-si ajute familia intervenind pe acolo, pentru a schimba anumite lucruri. Do Yoon crede ca merge si altfel, nu intotdeauna legal, desi, in calitate de viitor procuror ar trebui sa aleaga doar calea cea dreapta.

Astfel, atunci cand acesta primeste o oferta foarte tentanta, din punctul de vedere al castigurilor pe care le-ar obtine, unele ilicite, se vede atras intr-un joc fara de iesire, pentru el si familia lui. Ajunge sa faca jocurile unei societati secrete, denumita “Golden Cross”, care controleaza din umbra destinele economiei sud-coreene.

Atunci cand te implici in astfel de jocuri, este posibil sa mai si pierzi, nu doar sa castigi, lucru pe care Do Yoon il va afla foarte curand, atunci cand sora sa va fi ucisa, iar tatal acestuia inchis si acuzat pe nedrept de respectiva crima.

Incepand cu acel moment, Do Yoon nu se poate gandi decat la razbunare, insa nu se stie daca-i posibila, mai ales ca omul din spatele “Golden Cross”, cel care se face vinovat de ceea ce a patit familia sa, nu este nimeni altcineva decat tatal iubitei sale, o colega procuror pentru care legea este mai presus de orice.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *