Golden Rainbow

Golden-Rainbow

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

 

Golden Rainbow este un serial coreean emotionant, in legatura cu sapte orfani crescuti de tatal lor adoptiv, despre care se poate spune ca, desi nu sunt frati de sange, sunt la fel de apropiati unii de ceilalti ca si cum ar fi. Golden Rainbow a fost lansat in anul 2013, luna noiembrie, si contine un numar total de 41 de episoade.

Actiunea din Golden Rainbow este una dramatica inca de la inceput, deoarece o mama asteapta de ceva vreme, plina de nerabdare si neliniste, sa-si poata vedea copilul. Atunci cand acesta apare, purtat in brate de o femeie tanara, care merge alaturi de o persoana mai in varsta, mama copilului, Yoon Young Hye, incearca sa ajunga la el, pentru a-l putea tine in brate. Nu este lasata de catre soacra sa, care-i spune ca nu mai are ce cauta acolo, considerand ca Young Hye se face vinovata de moartea fiului ei. Asta inseamna ca nu va mai fi lasata sa-si vada fetita, soacra acesteia afirmand ca ii va spune celei mici ca mama ei a murit, deoarece pentru ea chiar s-a intamplat acest lucru atunci cand fiul ei a incetat sa mai existe. O scena emotionanta, cu o mama indurerata, care doreste sa-si vada fiica si nu este lasata.

Cel care incearca sa o ajute pe Young Hye este chiar primul ei iubit, Kim Han Joo, care o rapeste pe fetita pentru a o reuni cu mama acesteia, insa planul nu decurge tocmai asa cum ar fi trebuit, astfel incat fata, Kim Baek Won, ramane, pana la urma, in grija lui. Ea si alti sase copii pe care Han Joo i-a adoptat, Baek Won fiind cea mai mare dintre acestia.

Daca actiunea de inceput se petrece in anul 1986, in prezent, Baek Won este o tanara domnisoara care incepe sa cunoasca franturi din trecutul ei destul de agitat si invaluit in mister, incercand sa afle care sunt adevaratii ei parinti si ceea ce s-a intamplat cu adevarat inainte de a fi “adoptata” de catre Han Joo. Chiar daca doreste sa afle care sunt parintii ei adevarati, asta nu inseamna ca este nefericita alaturi de familia in care a ajuns. Din contra, ea si ceilalti frati ai sai tin unii la altii, ca si cand ar fi cu adevarat rude de sange. In plus, intre timp a aparut in viata ei si Seo Do Young, un tanar care a avut si el probleme in copilarie, si de care se indragosteste. Nu doar ea, ci si sora ei, Kim Chun Won, cea din urma incepand sa fie geloasa din aceasta cauza pe Baek Won, cu atat mai mult cu cat Do Young nu are ochi decat pentru ea.

Daca Seo Do Young este indragostit de Kim Baek Won si ea de el, Kim Man Won este atras si el de frumoasa Baek Won, asa ca situatia se complica un pic, mai ales daca sentimentele nu sunt reciproce.

Golden Rainbow este un serial coreean destul de interesant, deoarece contine situatii de viata pe care nu le-ai mai intalnit in alte astfel de productii TV din Coreea de Sud. Un barbat care adopta sapte copii, acestia cresc si se ajuta unul pe celalalt, incercand sa treaca peste obstacolele vietii.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *