Google, Alphabet si Analphabet

Google Alphabet

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

De-a lungul timpului, multe decizii gresite au fost luate, desi, la inceput, lucrurile stateau cum nu se poate mai bine. Omul trebuie sa intervina, sa repare ceea ce nu este stricat, sa adauge ceva, chiar daca nu este nevoie, sa schimbe.

De ce sa schimbam? Pentru ca putem si pentru ca ne plictisim.

Si uite asa, Puff Daddy a devenit Diddy, Snoop Dogg s-a transformat in Snoop Lion, Steaua in FCSB, Google a sarit in umbrela Alphabet, iar Simona si-a micsorat sanii.

Decizii total gresite si va voi explica de ce.

Puff Daddy suna puternic, gangsta, iar “Diddy” pare copilaresc, aduce mai mult cu sora lui Dexter, Dee Dee. La fel si Snoop Dogg, Snoop Lion nefiind leu doar pentru ca asa zice el. Mai bine era “Snoop Golden Lion”. Steaua a devenit FCSB, noua denumire fiind motiv de caterinca pentru adversari, iar decizia Simonei nu cred ca mai trebuie explicata.

Asa si Google, care este tot Google, insa a fost inghitit de catre Alphabet. O denumire simpla, comuna, deloc speciala, care a inghitit-o pe cea originala.

Daca tot doreau cei de la Google sa vina cu o chestie noua, puteau sa o denumeasca “Analphabet” si sigur era mai de senzatie decat asta.

Cred ca nu va mai dura mult si voi fi nevoit sa schimb si eu denumirea blogului, pentru a fi in pas cu vremurile.

Cik.Ro va deveni Cika-Cika.Ro.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *