Google imi sterge blogurile traduse in alte limbi

Google imi sterge blogurile traduse in alte limbi

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Dupa ce ca plictiseala este maxima, mai si trezesc avand doua bloguri sterse de catre sistemul Google, chiar daca nu incalc absolut nici o regula. Dupa cum stiti, articolele mele sunt scrise in romana, dupa care le traduc folosind Google Translate, pentru a ajunge la cat mai multa lume.

Ei bine, sistemul celor de la Google mi-a sters doua dintre bloguri, trebuind sa fac cerere pentru a-mi fi reabilitate, daca si cand se va intampla acest lucru. Incerc sa scriu pe aici si sa-mi raspandesc scrisul catre cat mai multa lume, acesta fiind si motivul pentru care imi traduc postarile, insa, se pare ca Google imi pune piedici.

Nu este prima data cand se intampla acest lucru. Mi-au mai sters si in trecut bloguri de pe aici, insa am facut contestatie si ele mi-au fost reabilitate pana la urma. Doar ca trebuie sa astept, uneori si cate o luna de zile, timp in care imi resping de mai multe ori cererile, pana dau de o persoana care vedem ca nu-i vorba de spam si face dreptate, lasandu-ma sa-mi fac treaba in continuare.

In tot timpul acesta in care nu pot sa actualizez si blogurile sterse, se strang articole care nu mai ajung la voi, fiind nevoit sa muncesc in plus atunci cand se gandesc cei de la Google sa ma lase sa scriu iar pe ele. Acest sistem nu este bun deloc, mai ales ca are astfel de erori. Erori care ma tin din treaba, intelegand ca sistemul este automat. Sistemul este automat, doar ca mai exista persoane pe acolo care nu vad ceea ce fac eu aici si ma fac sa pierd si mai mult timp.

Cateodata, ma gandesc sa renunt la Blogspot din cauza acestor situatii, insa imi place sa scriu aici si o fac pentru voi. M-am obisnuit sa scriu pe aici, chiar daca prima data nu ma gandeam ca se va intampla acest lucru. Cu toate astea, s-ar putea sa renunt pana la urma sa mai scriu si pe Blogspot, daca Google continua sa ma obstructioneze. Pierd timp cu astfel de lucruri, iar timpul este pretios. Acum mi-au sters blogurile in araba si in franceza, si iar trebuie sa astept pana cei de la Google se vor gandi daca sa mi le lase sau nu si daca iar dau peste multe persoane nepotrivite pe acolo sau nu.

Ma gandesc sa merg pe forumurile Google sa le spun si celor de acolo situatia, pentru ca nu-i una placuta. Inteleg faptul ca sistemul lor mai da si erori, dar nu mai inteleg de ce oamenii care sunt pusi sa vada ceea ce fac eu ei, nu observa corect situatia si trebuie sa fac mai multe cereri pentru a-mi fi puse online iar blogurile, pana se gaseste o persoana de la Google care sa ma trateze corect si sa ma lase sa scriu in continuare.

Situatia este deosebit de neplacuta si in loc sa va scriu acum lucruri frumoase, trebuie sa va spun despre problemele mele cu sistemul automat Google si cu oamenii care lucreaza pe acolo. Vom vedea ce va fi in continuare. Pana atunci, plictiseala mare si bloguri sterse. Sper sa ma lase sa scriu in continuare, daca nu, asta este.

Nu mai scriu pe Blogspot si gata!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *