Gunman in Joseon

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Gunman-in-Joseon

Gunman in Joseon este o drama istorica, despre un barbat care doreste sa-si razbune familia, dupa ce aceasta a fost prinsa intre luptele pentru putere ale Coreei secolului al nouasprezecelea. Gunman in Joseon este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2014, luna iunie, si care contine un numar total de 22 de episoade.

Actiunea acestui serial coreean este una destul de intensa inca de la inceput, deoarece un asasin platit incearca sa-l omoare pe un om care sustine un discurs despre modernizarea Coreei. Reuseste sa-l impuste pe cel care li se adresa oamenilor, dupa ce inainte mai omorase doi oameni care faceau si ei parte dintre cei ce ar fi trebuit sa vina cu idei care sa conduca inspre o societate coreeana moderna. Cu toate ca sunt multi cei care il cauta si doresc sa-l prinda pe acel asasin, putini s-au apropiat de el, unul dintre acestia fiind un faimos spadasin al curtii regale, Park Jin Han.

Chiar daca nu a reusit sa-l opreasca sa-si omoare victima, Park Jin Han doreste sa-l prinda, iar intre cei doi incepe sa se dea o lupta pe viata si pe moarte, pe un camp si pe o ploaie torentiala. Jin Han incearca sa-l doboare cu arcul, iar inamicul lui vrea sa-l impuste. Ambii sunt iscusiti in manuirea armelor pe care le folosesc, asa ca, pana la urma, nimeni nu iese castigator din aceasta lupta, asasinul reusind sa fuga.

Gojong, cel de-al douazeci si saselea rege al dinastiei Joseon si primul imparat al Coreei, este furios pe supusii sai, deoarece nu au reusit nici pana acum sa-l prinda pe cel care-i omoara cei mai importanti oameni, care ar trebui sa implementeze reformele de modernizare a tarii. In acele timpuri, nu toata lumea era dornica sa vada acea schimbare la fata a Coreei, mai ales conservatorii, cei care au si planuit acele asasinate. Imparatul Gojong banuieste ca lucrurile nu sunt tocmai in regula, asa ca-i avertizeaza pe toti cei prezenti ca daca printre ei exista vreun tradator, acesta va fi aspru pedepsit.

In continuare, omul de incredere al imparatului si unul dintre cei mai priceputi spadasini coreeni, Jin Han, este omorat, iar dupa moartea acestuia este si acuzat de tradare, pe nedrept, toate rudele sale in viata, adica fiul acestuia, Park Yoon Kang, si fiica, Park Yeon Ha, avand si ele de suferit. Yoon Kang a fost inchis, iar Yeon Ha a fost transformata in sclava.

Yoon Kang reuseste sa scape din inchisoare, ajutat de catre iubita sa, Jung Soo In, insa, atunci cand se afla in barca salvatoare acesta este impuscat si cade in apa, cu totii crezand ca a murit. Inclusiv prietena lui, careia nu-i vine sa creada ca l-a pierdut pe cel pe care-l iubeste.

Yoon Kang nu moare, fiind salvat de niste japonezi si, dupa trei ani, se intoarce in Coreea, acum purtand si el un nume japonez, Hasegawa Hanjo, si incercand sa se razbune pe cei care i-au nedreptatit familia.

Daca pana atunci viata lui Yoon Kang fusese una mai mult irosita, stropita cu mult alcool consumat in preajma unor femei frumoase, singurul lucru bun mostenit de la tatal sau fiind priceperea in a manui spada, acum acesta s-a schimbat radical, a renuntat la sabie si si-a cumparat o pusca pentru a-i pedepsi pe cei care i-au intunecat existenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *