Guru le-a zis: castrati-va voi, sa ramana mai multe femei de violat pentru mine

Stirea ciudata a zilei de ieri, pe site-urile din afara tarii, a fost ca nu stiu ce guru indian, care are o secta, este suspectat ca ar fi violat mai multe zeci de femei, fiind condamnat pentru doua dintre ele, in timp ce baietilor lui din clan le cerea sa se castreze, pentru a atinge fericirea suprema, spirituala.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am ras cu pofta cand am citit asa ceva, pentru ca daca nu ar fi si partea neagra a lucrurilor, in sensul ca India are o problema enorma cu violurile, chestiile ar fi extrem de amuzante.

India are o problema destul de mare cu abuzurile sexuale impotriva femeilor, un fel de Vaslui romanesc, din cauza lipsei educatiei, in principal, poate si pentru ca multi dintre cei care apeleaza la astfel de practici, nu beneficiaza de un coeficient de inteligenta prea ridicat. Se intampla pe acolo un fel de secs-surpriza.

Din cauza lipsei banilor, multi dintre indieni se apuca de programare, invata dupa ureche anumite lucruri si le fac un fel de concurenta neloiala baietilor nostri din IT (si nu numai), pe site-urile de freelancing, in sensul ca se vand pe un pufulete inmuiat intr-un pahar de cola, oferind niste servicii ieftine si de prosta calitate de cele mai multe ori, in comparatie cu lucruri realizate bine de ai nostri si care ar trebui platite pe masura. M-am lovit si eu de chestii de genul, dar nu pe programare.

Insa hai sa revenim la al nostru guru, pe care il puteti vedea in poza de mai jos.

guru care face secs surpriza cu femei

Bai nene, si eu sunt paros, in sensul ca am par pe piept, pe picioare, insa nu pe spate sau pe umeri. Dar asta nu e paros, e blanos. Chestia aia de pe maini nu este par, ci blana deasa direct.

Nenea asta, a fost bagat vreo 20 de ani pe la inchisoare, dupa ce doua femei pe care le-a violat si-au luat inima in dinti si s-au dus la politie. Este greu sa faci treaba asta pe acolo, mai ales impotriva unuia pe care zeci de mii de persoane spalate pe cerebel, il considera un fel de zeu. Au inceput bataile pe acolo, de au fost nevoite autoritatile indiene sa cheme armata in ajutor si sa-i ameninte ca-i impusca pe cei care nu se potolesc, arestand si cam o suta de invatacei mai radicali. Inclusiv judecatorul a fost nevoit sa vina si sa plece de la proces cu elicopterul, ca era mare deranj.

Se aude ca pe langa cele vreo 50 de femei despre care este banuit ca le-ar fi violat, unele dintre ele fiind ucise, altele mult prea speriate sa vorbeasca, ar mai fi si un jurnalist omorat la comanda acestuia, dupa ce a inceput sa investigheze treaba.

Discipolilor nu le pasa de chestiile astea. Guru trebuie salvat, sa aiba ocazia de a mai viola si alte femei, asa ca oamenii erau pe baricade.

Dar nu asta este treaba cea mai tare, ci faptul ca nenea guru i-ar fi sfatuit pe mai multi barbati din secta lui, vreo 300 la numar, sa se castreze pentru a ajunge sa cunoasca fericirea suprema. Ceva de genul: voi sa va castrati, nu sa violati.

Eliminarea concurentei. Cu cat mai putini barbati capabili in secta, cu atat mai multe femei de violat pentru guru. Logica simpla.

Asa ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *