Gyeolhonui Kkomsu – The Wedding Scheme

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Gyeolhonui Kkomsu The Wedding Scheme

Gyeolhonui Kkomsu (The Wedding Scheme) este un serial coreean de comedie, in care o mama incearca sa-si marite cele patru fiice, fie ca acestea doresc sau nu. Cum maritis cu forta nu prea se mai cade in zilele noastre, aceasta concepe un plan foarte bine pus la punct, pentru a-si vedea fetele la casa lor. Gyeolhonui Kkomsu (The Wedding Scheme) a fost lansat in anul 2012, luna aprilie, si contine 16 episoade.

Gyeolhonui Kkomsu (The Wedding Scheme) este povestea unei femei ce detine o companie care produce kimchi, un preparat traditional coreean. Intre noi fie vorba, acest kimchi arata foarte bine si, probabil, este foarte gustos. Dupa decesul sotului, aceasta a fost nevoita sa aiba grija singura atat de afacere, cat si de cele patru fete pe care le are. Mai mult de afacere, fiindca resursele financiare trebuie sa fie unele insemnate atunci cand ai patru copii, pentru a le putea oferi tot ceea ce ei au nevoie. Nemaiavand prea mult timp la dispozitie pentru a se ocupa si de cele patru fete, simte ca acestea nu au crescut asa cum trebuie, mai ales ca niciuna nu-i casatorita. Evident, acest lucru trebuie sa se schimbe, iar mama se va ocupa de tot, doar ca atunci cand ai astfel de planuri, unele care au de-a face cu sentimentele oamenilor, nimic nu este usor.

Nimic nu este la indemana, mai ales ca oamenii nu sunt toti la fel, pentru a putea gandi un plan care sa fie valabil pentru toata lumea. Una dintre fete este tipul acela ascultator, cuminte, pe care te poti baza atunci cand iti este greu. A doua fata se tot face ca vrea sa invete, pentru a intra la facultate, doar ca incearca acest lucru de cativa ani de zile, deoarece nu prea ii place cartea. A treia fata este interesata doar de bani, de baieti cu bani, de lucruri scumpe si pe care sa nu le imparta cu nimeni, sa fie doar ale ei. Cea de a patra fata nu este interesata deloc de maritis, punand pe primul plan cariera si mai apoi alte lucruri importante ale vietii.

Persoane diferite, caractere diferite, adica multa bataie de cap pentru mama acestora si o multime de scene foarte amuzante, spre deliciul nostru.

Gyeolhonui Kkomsu (The Wedding Scheme) este un serial tare vesel, chiar daca trateaza o tema actuala a zilelor noastre, serioasa, aici referindu-ma la faptul ca oamenii moderni se inteleg intre ei din ce in ce mai putin, sunt mai mult preocupati de cariera si mai putin de a incerca sa-si intemeieze o familie. In zilele noastre, nu mai exista acea rabdare de a-l asculta pe celalalt, de a face compromisuri, de a le accepta. Nimeni nu mai doreste sa cedeze nici macar un pas, cu totii doresc sa se intample exact asa cum vor ei. Oamenilor le este frica sa mai faca acest pas important in viata lor, tocmai de teama de a nu esua. De aici si aceasta societate in care casatoriile sunt din ce in ce mai putine, iar divorturile din ce in ce mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *