Haengbokhan Yeoja – A Happy Woman

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Haengbokhan Yeoja A Happy Woman

Haengbokhan Yeoja (A Happy Woman) este un serial coreean despre oameni simpli, care au avut parte de un trai destul de complicat, presarat cu tot felul de drame, insa care nu au incetat sa spere, sa aiba o atitudine pozitiva, pana la urma reusind sa ajunga acolo unde isi doresc, din toate punctele de vedere, de la cel material, pana la cel sentimental. Haengbokhan Yeoja (A Happy Woman) este despre puterea de a lupta, despre a nu uita niciodata de unde ai plecat, despre dragostea sincera, bazata doar pe sentimente, despre tradare si iar iubire.

Ea este o femeie care nu a uitat niciodata sa zambeasca, indiferent de cat de greu i-a fost sa treaca prin viata, mai ales ca nici nu a beneficiat de sprijinul parintilor ei adevarati, fiind crescuta de catre mama vitrega, cea care a divortat de tatal ei natural. Chiar si asa, nu s-a dat batuta, ci a luptat pentru o viata mai buna, reusind pana la urma sa termine o scoala de meserii, ajungand sa confectioneze accesorii. Faptul ca provine dintr-o familie saraca si ca a absolvit o scoala de meserii, nu reprezinta deloc un avantaj pentru aceasta, din contra. Colegii ei de munca o privesc mereu cu o oarecare superioritate, insa ei nu prea ii pasa, ramanand in continuare o persoana pentru care bunatatea reprezinta un mod de viata, o cale de urmat, cu atat mai mult cu cat ea este cea care i-a calauzit pana acum destinul.

Sotul ei este un om bogat, caruia nu i-a pasat de trecutul ei si s-a casatorit cu ea din dragoste. La fel s-a intamplat si in cazul acesteia, care nu s-a casatorit cu sotul ei pentru ca este bogat, ci datorita faptului ca-l iubeste din toata inima. Daca sotul a acceptat-o asa cum este, fara sa-l intereseze faptul ca nevasta lui nu provine dintr-o familie instarita, nu la fel s-a intamplat cu rudele acestuia, soacra ei fiind cea care nu a fost de acord cu optiunea fiului ei de a se casatori cu o fata amarata.

In continuare, tocmai atunci cand totul parea ca se aseaza in viata ei, afla ca sotul ei a inselat-o si divorteaza. Incercand sa-si revina dupa aceasta casnicie esuata, incepe sa isi dea intalnire cu alt barbat. Acesta este un om care nu a avut nici el o copilarie prea fericita, nedorind sa accepte faptul ca dupa ce tatal sau a murit, mama lui s-a recasatorit. Din cauza acestui lucru nu a mai vorbit o buna perioada de timp cu mama lui, insa, pana la urma a decis sa revina la sentimente mai bune si chiar sa-si accepte tatal vitreg, desi este o acceptare doar de ochii lumii. Chiar daca a trebuit sa se descurce singur in viata, a fost la fel ambitios ca noua sa prietena, reusind sa aiba o cariera de succes in domeniul pe care si l-a ales.

Cu toate ca intre cei doi exista atractie, oare putem discuta si de dragoste sau se va intoarce la barbatul de care tocmai a divortat, cel care i-a furat inima si alaturi de care are un copil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *