Haepi Ending – Happy Ending

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Haepi Ending Happy Ending

Haepi Ending (Happy Ending) este un serial coreean de comedie, care incearca si reuseste sa-ti smulga un zambet, chiar daca povestea este una trista. Sunt foarte dese acele momente in care nu realizam cat de mult tinem la persoanele dragi, in ideea de a le pretui asa cum se cuvine, iar atunci cand ne dam seama ce inseamna ele cu adevarat pentru noi, poate fi prea tarziu pentru a le mai putea spune ce mult le iubim. Haepi Ending (Happy Ending) este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2012, luna aprilie, si care contine un numar total de 24 de episoade.

Haepi Ending (Happy Ending) este despre viata aparent linistita a unui reporter, care incearca sa-si faca meseria cat mai bine posibil, poate mult prea bine. Viata lui este aparent linistita, deoarece nu se poate vorbi despre liniste intr-o astfel de meserie, mai ales atunci cand vrei sa o practici asa cum trebuie. Asta inseamna ca de multe ori este departe de familia sa, jobul ocupandu-i o buna bucata din timpul pe care ar fi trebuit sa-l dedice persoanelor dragi.

In astfel de situatii apar probleme de comunicare, multe la numar, tinand cont ca familia sa este una destul de numeroasa, formata din doua fete, un baiat si nevasta. Atunci cand nu ai timp destul pentru a discuta cu familia, despre bune sau rele, lucrurile nu sunt in regula si el stie asta, insa nu prea are ce sa faca.

Solutiile apar destul de repede, atunci cand afla ca nu mai are mult timp la dispozitie pentru a indrepta lucrurile, deoarece este grav bolnav. Daca de multe ori privim astfel de situatii doar din punctul nostru de vedere, gandindu-ne, asa cum am scris la inceput, ca poate fi mult prea tarziu pentru a-i spune unei persoane dragi cat de mult o iubesti si ca nu vrei sa plece din viata ta, si invers este valabil. Si el vrea sa le spuna acelasi lucru, ba chiar mai mult de atat: doreste sa ii aduca pe toti impreuna, sa fie o familie cu adevarat, nu doar cu numele.

De la a vrea si pana la a realiza, este cale lunga, iar timpul este scurt, asa ca trebuie sa depuna toate eforturile pentru a isi putea vedea visul implinit.

Haepi Ending (Happy Ending) este un serial coreean care pare mult prea vesel pentru o astfel de poveste, insa acest lucru nu cred ca este ceva chiar rau, deoarece daca ai fi pus intr-o situatie atat de groaznica, probabil ai vrea sa-ti aduci aminte de clipele frumoase, amuzante, petrecute alaturi de persoana care in curand te va parasi, nu de cele triste. Haepi Ending (Happy Ending) este frumos prin faptul ca ne atrage atentia in legatura cu importanta pe care o dam unor lucruri ce astazi ne par mai putin insemnate, insa care maine s-ar putea dovedi a fi unele serioase. Hai sa le facem de astazi serioase, pentru a nu uita ca dragostea trebuie aratata mereu, nu doar atunci cand ne aducem aminte de ea.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *