Hair Show

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Hair-Show

Hair Show este un serial coreean despre arta aranjarii parului in nenumarate feluri si cei care au stiinta de a face acest lucru, precum si talentul necesar unei astfel de activitati, asta insemnand un singur procent dintre toate persoanele care practica meseria de hairstylist. Evident, si cei care doresc sa acceada in aceasta lume exclusivista. Hair Show a fost lansat in anul 2011, luna aprilie, si contine 4 episoade, facand parte din categoria serialelor coreene speciale.

Yeongwon este un model care a participat in urma cu sapte ani de zile la un concurs unde se intrec cei mai buni hairstylisti ai Coreei de Sud. Din ziua in care a participat la acel eveniment, ceea ce insemnase pentru ea la inceput doar un simplu job part-time, la fel ca oricare altul, a devenit o adevarata pasiune. Felul in care i-a aranjat parul cel care s-a ocupat de aceasta, un foarte cunoscut si priceput hairstylist coreean, a facut-o sa-si doreasca sa practice si ea aceeasi meserie.

Si chiar a reusit sa se apropie de ceea ce isi doreste, deocamdata nu la cel mai inalt nivel, atunci cand s-a anagajat in cadrul unui coafor de cartier. Chiar daca la un nivel mai mic decat cel pe care l-a vazut ea in cadrul concursului respectiv, aceasta a devenit un fel de vedeta locala in ceea ce priveste aranjarea parului, multi fiind cei care ii apreciaza talentul in acest domeniu.

In continuare, aceasta reuseste, cu ajutorul unei cunostinte, sa ajunga iar pe scena concursului respectiv si sa il reintalneasca pe cel care i-a aranjat parul in cadrul primului eveniment. Chiar daca au trecut sapte ani de atunci, nu a putut uita niciodata fata celui care a incantat-o cu priceperea sa in aranjarea parului. Din fericire pentru ea, aceasta este confundata cu o persoana care face parte din echipa care se ocupa cu organizarea concursului si, astfel, ajunge sa lucreze chiar cu el, faimosul hairstylist coreean, pe care trebuie sa-l ajute sa se pregateasca pentru respectivul eveniment.

Mai departe, apar si nelipsitele povesti romantice ale serialelor coreene, precum si drame cauzate de persoanele care nu doresc sa piarda dragostea persoanele dragi, cum ar fi fosta prietena a celebrului hairstylist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *