Happy Rose Day

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Happy Rose Day

Oamenii se casatoresc pentru a avea copii, familie, liniste, pe cineva alaturi si asa mai departe, insa nu intotdeauna cu persoana pe care au iubit-o cel mai mult. Desigur, multi vor spune ca s-au casatorit cu persoana care le-a furat inima, deoarece oamenii sunt ipocriti si le place sa se complaca in minciuna, insa inima stie adevarul. Oamenii nu se casatoresc, de cele mai multe ori, cu persoana de care sunt indragostiti cu adevarat, fiindca sunt orgoliosi, apar certurile, nu stiu sa lase de la ei si intervin despartirile. Chiar daca aleg o alta cale in viata, diferita de cea care ar fi reprezentat fericirea adevarata langa persoana iubita, acestia se vor gandi mereu oare cum ar fi fost cu cealalta persoana. Happy Rose Day este un serial coreean de dragoste, despe oameni care s-au casatorit pentru a intemeia o familie, nu neaparat din iubire si care isi dau seama ca adevarata fericire ar fi langa altcineva. Happy Rose Day a fost lansat in anul 2013, luna august, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

Ea este casatorita si are un copil, insa, in ultimul timp a inceput sa se vada iar cu fostul iubit, care ii este si sef la munca. Au fost impreuna pret de sase ani de zile, el fiind singurul barbat pe care l-a iubit cu adevarat si inca il iubeste. S-au despartit in momentul in care ea a adus vorba despre casatorie, el nefiind tocmai incantat de idee la acea vreme. Si-a dat seama ca a gresit abia cand a pierdut-o, insa considera ca inca mai pot fi reparate greselile trecutului, chiar daca situatia este destul de complicata acum.

De cealalta parte, sotul ei traieste si el o frumoasa poveste de dragoste cu o fata care-i cu douazeci de ani mai mica decat el. Ea vinde flori si a reusit sa-i intre repede la inima, pentru ca-i frumusica precum o floare. Il atrage din ce in ce mai mult prin tot ceea ce face si isi doreste sa fie aproape de ea in fiecare clipa. Si ea il place, mai ales ca a si ajutat-o mult, atat in ceea ce priveste unele lucruri simple, precum si in cel mai greu moment al vietii ei.

Astfel, sotul si sotia merg impreuna noaptea la culcare, insa fiecare se gandeste si suspina pentru altcineva.

Oare se vor desparti si vor alege sa traiasca langa persoana care pe care o iubesc sincer sau vor ramane impreuna de dragul copilului, al familiei, al obisnuintei?

Happy Rose Day este un serial coreean cu si despre intamplari care se petrec des in viata reala. Ea nu l-a uitat niciodata, deoarece este marea ei iubire, barbatul care stie cum sa o faca fericita, care o face sa simta ca traieste cu adevarat. Doar ca este casatorita, avand si un copil. El este genul de sot intelegator, familist, insa care nu stie cum sa ii ofere tot ceea ce ea are nevoie. Cu toate ca nu mai sunt chiar dragastosi unul fata de celalalt, isi doreste si el pe cineva care sa-l faca sa isi aduca aminte ce inseamna dragostea sincera, momentele romantice, sensibile.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *