Heard It Through the Grapevine

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Heard-It-Through-the-Grapevine

Heard It Through the Grapevine este un serial coreean de comedie, in legatura cu diferentele dintre clasele sociale ale Coreei de Sud, care pot crea probleme destule,  precum si multe momente amuzante, atunci cand lumi diferite sunt nevoite sa se intrepatrunda, aduse impreuna de puterea dragostei. Heard It Through the Grapevine a fost lansat in anul 2015, luna februarie, si contine un numar total de 30 de episoade.

Heard It Through the Grapevine este povestea a doi indragostiti ce provin din clase sociale total diferite, si care incearca sa se descurce intr-o lume in care cei ce o alcatuiesc se ghideaza mai mult dupa putere, influenta, bani, si asa mai departe, si mai putin dupa sentimente sincere de dragoste.

Seo Bom este o fata care provine dintr-o familie normala, fara prea multe posibilitati financiare. Traieste intr-un cartier modest, lucru care nu a fost in masura sa o demoralizeze, din contra, a facut-o sa-si doreasca sa reuseasca in viata, sa lupte pentru a avea tot ceea ce isi doreste. Stie ca poate reusi pana la urma, cu ajutorul cunostintelor acumulate la scoala, asa ca incearca sa invete cat mai bine. De altfel, asa l-a cunoscut si pe el, tot datorita scolii, atunci cand a fost invitata sa participe in cadrul unui curs de engleza. S-a indragostit pe loc de el, de Han In Sang. Si el de ea.

Han In Sang este un tanar care provine dintr-o familie foarte bogata, care are o cultura aleasa, insa si multe probleme cauzate de aceasta lume care pare mult prea perfecta si mult prea lipsita de fericire adevarata. Parintii sai sunt niste oameni respectati in Coreea de Sud, facand parte din elita acestei tari. Tatal lui este un cunoscut avocat, aceasta meserie nobila fiind practicata in familie de multe generatii.

Problemele incep sa apara atunci cand cei doi tineri se intalnesc, se indragostesc unul de celalalt, iar ea ramane gravida. Evident, trebuie prezentata parintilor, doar ca, asa cum era de asteptat, acestia nu sunt din cale afara de incantati de alegerea fiului lor.

Vazand cat de rece, cat de urat, se poarta cu ea cei ce ar fi trebuit sa devina noua ei familie, Seo Bom il roaga pe In Sang sa nu o mai caute, insa acesta nu poate renunta atat de usor la ea, deoarece o iubeste.

Pana la urma, este acceptata in familie, dupa mai multe intamplari destul de amuzante, demne de o comedie neagra. Este vorba mai mult de o acceptare de nevoie, situatia fiind una destul de sensibila.

Tot de nevoie accepta si Seo Bom sa traiasca impreuna cu acestia, sa indure anumite umilinte si sa se autoizoleze de familia ei, in ideea de a-i oferi copilului ei un viitor frumos.

Heard It Through the Grapevine este o comedie neagra, despre lumea atat de egoista a acelei parti a societatii care se considera elitista si care nu are nevoie de “intrusi” in interiorul ei. “Intrusi” care au si ei sentimente ce pot fi ranite, insa de acest lucru nu multora le pasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *