Heart to Heart

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Heart-to-Heart

Heart to Heart este o comedie romantica, despre o tanara care roseste de fiecare data cand are de a face cu persoane straine. O fata imbujorata nu este neaparat un lucru rau, fiind un semn ca persoana respectiva este mai timida, inocenta, insa poate fi o problema destul de mare atunci cand rosesti in exces, de fiecare data, in timp ce discuti cu persoane din afara casei tale. Heart to Heart este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si care contine 16 episoade.

Cha Hong Do este o tanara care a dezvoltat o adevarata fobie fata de lumea exterioara, din cauza faptului ca roseste de fiecare data cand discuta cu persoane straine, iar acestea nu ezita sa glumeasca pe seama problemei ei. De fiecare data, iar toate aceste momente s-au adunat de-a lungul timpului si a facut-o sa nu-si mai doreasca sa interactioneze cu lumea exterioara, cea pe care o mai vizita doar purtand pe cap o casca de motociclist. Cel putin nu direct, deoarece cunoaste destul de multe lucruri despre ceea ce se intampla in afara locuintei sale, bunica sa fiind puntea principala de legatura cu lumea reala. Si Internetul, deoarece apeleaza destul de des la acesta pentru a afla lucruri noi, fiind o persoana destul de curioasa, care nu doreste sa fie izolata chiar complet de ceea ce se intampla in societate.

Aceasta teama a ei de a se vedea cu alte persoane, in afara de bunica acesteia, va trebui depasita in momentul in care nu va mai avea cine sa o ajute, din cauza faptului ca singura persoana care mai era alaturi de ea, inceteaza sa ma existe. Dupa decesul bunicii sale, Hong Do este nevoita sa-si gaseasca un loc de munca si reuseste sa faca acest lucru, angajandu-se ca menajera. O menajera de toata isprava, care mai si gateste si stie sa-si tina gura in legatura cu lucrurile pe care le observa in locuintele unde lucreaza. Oamenii au nevoie de astfel de persoane de incredere, care stiu sa fie discrete, tacute, asa ca i se duce vestea si tot mai multi sunt cei care apeleaza la serviciile ei. La serviciile unei femei “batrane”, deoarece Hong Do a observat ca daca poarta hainele bunicii sale si o peruca, nu mai roseste atunci cand are de a face cu alte persoane. Chiar si asa, este hotarata sa incerce sa scape de problema pe care o are, apeland la un psihiatru si asa ajunge sa-l cunoasca pe el, pe Ko Yi Seok.

Ko Yi Seok este un doctor psihiatru foarte bun, apreciat de toata lumea pana in momentul in care o persoana a murit in cabinetul acestuia, iar el nu si-a mai putut aduce aminte nimic, din cauza faptului ca a lesinat exact in acel moment, fiind suspect de crima. Dupa acel eveniment, clientii au inceput sa-l paraseasca, la fel si prietena, iar viata acestuia a devenit una destul de grea, capatand chiar el anumite probleme de ordin psihologic.

Doua persoane care au multe probleme, insa si nevoie de iubire.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *