Hello Monster

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Hello-Monster

Hello Monster este un serial coreean de actiune, un thriller invaluit in mister, in legatura cu o lume in care unui criminal in serie ii place sa se joace de-a soarecele si pisica, oferindu-le mereu indicii anchetatorilor, ca si cum ar fi un fel de puzzle ce nu ar putea fi rezolvat niciodata. Hello Monster a fost lansat in anul 2015, luna iunie, si contine un numar total de 16 episoade. “Hello Monster” este titlul in engleza, iar “I Remember You” este cel literal.

Cha Ji An este o tanara care a absolvit printre primele Academia de Politie, iar acum lucreaza in cadrul unei echipe speciale de investigatori, care incearca sa dezlege misterul din spatele celor mai dificile crime care se petrec in Coreea de Sud. Este nevoie de priceperea ei, precum si a colegilor acestora, pentru ca de aceasta data au de a face cu un caz cu adevarat special, deoarece criminalul in serie pare sa nu lase niciodata prea multe urme. Evident, in afara de cele lasate cu intentie, indicii care seamana foarte multe cu un puzzle foarte greu de rezolvat si care au legatura cu satisfacerea nevoilor sale bolnave.

Atunci cand anchetatorii se grabeau catre locul in care o noua victima a fost gasita, unul dintre acestia nu crede ca exista vreo legatura intre femeia care tocmai a fost omorata si cazul criminalului in serie, insa Ji An, ca o profesionista, ii spune ca trebuie sa cerceteze mai bine inainte de a isi da seama si ca nu-i bine sa excluda aceasta posibilitate.

Nici nu ar trebui, deoarece, aflat in Statele Unite, un barbat primeste un e-mail cu date despre noua crima, trimis chiar de catre cel care a savarsit-o. Acest barbat este Lee Hyun, un tanar care lucreaza in calitate de psiholog judiciar in cadrul unui departament de politie al Statelor Unite ale Americii. Lee Hyun nu sta prea mult pe ganduri dupa ce primeste acel e-mail si se intoarce in Coreea de Sud. Procedeaza asa, deoarece criminalul ar putea avea legatura cu lucruri care i s-au intamplat in copilarie si pe care le credea de mult timp ingropate intr-un trecut pe care si-ar dori sa poata sa-l uite. Din pacate pentru el, nu-l poate uita, deoarece atunci a fost ucis tatal sau, iar fratele acestuia a disparut.

Trebuia sa vina sa vada despre ce este vorba si daca poate ajuta la rezolvarea cazului, mai ales ca este un tip care are un coeficient de inteligenta foarte ridicat, asa ca nu mica i-a fosta mirarea detectivului Ji An, atunci cand l-a vazut la locul urmatoarei crime. Ji An si Lee Hyun se cunosc din copilarie. De fapt, doar ea isi mai aminteste de el, deoarece nu poate sa-l uite pe cel de care s-a indragostit. El nu isi mai aduce aminte de ea, insa vrea sa lucreze impreuna, deoarece aceasta poate fi o cale buna de a ajunge la criminal. Ji An accepta, pentru ca mereu este nevoie de o mana de ajutor atunci cand ai de a face cu niste cazuri atat de dificile si in ideea de a fi cat mai aproape de cel pe care nu l-a uitat niciodata.

Cei doi, ajutati de catre colegii lor, se vor apropia din ce in ce mai mult de criminal, insa, in acelasi timp, vor ajunge mult prea aproape si de lucruri care au legatura cu ei, unele dintre acestia nefiind unele tocmai placute.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *