Her Legend

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Her-Legend

Her Legend este un serial coreean despre o femeie a carei viata nu a fost deloc usoara, insa, cu toate acestea, a reusit sa isi croiasca propriul drum catre fericire, implinire. Her Legend a fost lansat in anul 2013, luna august, si contine un numar total de 20 de episoade.

Her Legend este un serial coreean care nu porneste intr-o nota prea vesela, pentru ca o fetita de noua ani de zile, Eun Jung Soo, este nevoita sa asiste la o scena deosebit de neplacuta, atunci cand mama acesteia, Hye Jung, se prabuseste pe podea, in timp ce canta intr-un restaurant. Hye Jung este foarte bolnava, suferind de cancer hepatic in faza terminala, asa ca, imediat ce si-a revenit dupa acel moment in care si-a pierdut cunostinta, a si inceput sa se gandeasca la viitorul fiicei sale, care nu mai are pe nimeni altcineva in afara de ea.

Jung Soo o roaga sa mearga la spital, pentru a se face bine, insa Hye Jung stie ca nu mai are mult timp la dispozitie, asa ca incearca sa se intalneasca impreuna cu primul sau iubit, pentru a-l ruga sa aiba grija de fata ei. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa ajunga in Seul, ceea ce si face.

Acolo, incearca sa intre intr-o cladire unde are loc o expozitie la care va participa si fostul ei iubit, insa nu este lasata de catre paznic, deoarece nu are invitatie. In acel moment apare si fostul ei prieten, insa tot curajul lui Hye Jung de a-l aborda dispare, atunci cand acesta iese dintr-o masina insotit de o femeie. Hye Jung se intoarce, pentru a nu fi vazuta, insa dupa ce fostul ei iubit, Choi Soo Ho, se indeparteaza, isi da seama ca fata ei a disparut. Jung Soo a reusit sa patrunda in cladirea respectiva, si, ca orice copil curios, a inceput sa cerceteze locatia, fiind prinsa de alt paznic, atunci cand s-a declansat alarma pentru ca a atins o geanta care se afla intr-o sala privata. Era cat pe ce sa fie chemata si politia, cele doua fiind suspectate ca s-ar afla acolo pentru a fura. Hye Jung, revoltata, le spune paznicilor ca nici nu poate fi vorba despre asa ceva, ci ca este acolo pentru a-l intalni pe Choi Soo Ho. Apare si directorul Choi Soo Ho chiar in acel moment, Hye Jung iar se intoarce, rusinata, pentru a nu fi vazuta de catre acesta, insa el o observa, chiar daca nu ii vorbeste, spunandu-le paznicilor sa trateze cazul mai usor.

Pana la urma, Hye Jung moare, iar fiica ei, Jung Soo, va fi adoptata de catre o familie de toata isprava, spre norocul ei, ca mai tarziu, sa-l intalneasca pe Do Ji Hoo, simpaticul si bogatul mostenitor al unui adevarat imperiu al accesoriilor feminine de lux, de care se va indragosti.

Her Legend este un serial coreean destul de sensibil, care incearca si reuseste sa iti transmita faptul ca indiferent de cat de grea ar fi viata, intotdeauna exista o raza de speranta care sa te poarte inspre ceea ce tu iti doresti.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *