Her Lovely Heels

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Her-Lovely-Heels

Her Lovely Heels este un serial coreean de dragoste, despre acele mici momente care-i fac pe oameni sa spere in continuare si sa spuna intr-o buna zi va rasari soarele si pe strada lor, chiar daca pana atunci nu au avut parte de lucuri tocmai bune. Aceste momente, intamplari, nu sunt programate, nu sunt fortate, ci apar de multe ori exact atunci cand nu te astepti, sub forma unor surprize deosebit de placute, care iti fac inima sa tresalte de bucurie si nerabdare, ceea ce cu atat mai mult le face sa devina speciale. Her Lovely Heels a fost lansat in anul 2014, luna februarie, si contine un numar total de 10 episoade.

Her Lovely Heels face parte din categoria acelor seriale coreene care iti atrag imediat atentia, fiindca si acesta contine o poveste foarte sensibila, bine legata, inca de la inceput. V-am mai scris pe aici ca-mi plac acele mici povestioare de la inceputul serialelor coreene, iar Her Lovely Heels a avut darul de a-mi oferi un astfel de moment.

Un moment in care Shin Ji Hoo, personajul intepretat de catre actrita Han Seung Yeon, ne povesteste despre cum sunt diminetile in viul si aglomeratul oras Seul, atunci cand oamenii se grabesc inspre unde au treaba, in urma lor ramanand doar sunetul pasilor desi ai acestora.

Pasii lor grabati si pasii ei rasunand a bucurie si speranta, dupa un trecut frumos, dar trist, tradat de catre prima ei dragoste. Acum, se pare ca viata lui Ji Hoo va reintra in normal, mai ales dupa ce destinul i l-a adus in cale pe el, pe Oh Tae Soo.

Cei doi s-au intalnit intr-un magazin de incaltaminte, acolo unde ea a intrat, impreuna cu o prietena, atrasa fiind de reducerile mari. A uitat imediat de reduceri, atunci cand Tae Soo a ajutat-o sa se incalte, in timp ce privirile acestora s-au intersectat pret de cateva secunde. Nu doar ca a ajutat-o sa se incalte, ci i-a oferit si niste plasturi, deoarece a observat ca Ji Hoo are o rana la picior, provocata de faptul ca nu a mai purtat pana atunci incaltaminte cu tocuri inalte. Dupa acest mic dar, si-ar mai fi dorit sa o mai opreasca inca o data din drumul ei catre iesirea din magazin si sa-i mai spuna inca ceva. Orice.

Daca acest lucru nu s-a intamplat, s-a gandit ca ar trebui sa revina ea in magazinul respectiv, pentru a mai discuta cu el, doar ca nu l-a mai gasit acolo. In schimb, nu mica i-a fost surpriza atunci cand a aflat ca, de fapt, Tae Soo nu lucreaza in cadrul acelui magazin, ci fusese acolo pentru a realiza un studiu de marketing. A aflat toate aceste lucruri, dupa ce Ji Hoo si Tae Soo au devenit colegi de munca, cel din urma angajandu-se exact acolo unde lucreaza si ea, devenind superiorul ei.

Se pare ca destinul a aranjat lucrurile cum nu se poate mai bine pentru cei doi, singura problema care ar mai sta intre ei si o frumoasa poveste de iubire, ar fi reprezentata de faptul ca Tae Soo nu mai crede in dragoste.

Chiar daca el nu crede in dragoste, poate crede dragostea in el…

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *