Hi! School – Love On

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Hi-School-Love-On

Daca ingerul tau pazitor alege sa te salveze, devenind si acesta muritor, trebuie sa ai grija si tu de el, mai ales ca el nu-i deloc obisnuit cu viata oamenilor. Hi! School – Love On este un serial coreean cu adolescenti, ingeri, multe situatii tensionate, dramatice, insa care contine si frumoase povesti romantice, de dragoste. Hi! School – Love On a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si are un numar total de 20 de episoade.

Shin Woo Hyun este genul acela de elev caruia nu-i pasa de prea multe lucruri, inclusiv de scoala, din cauza faptului ca lucrurile nu sunt tocmai in regula in ceea ce priveste situatia lui familiala, mai ales ca a fost parasit de mama acestuia pe vremea cand era copil. Acum, la varsta de optsprezece ani, inca incearca sa inteleaga care-i rolul sau in aceasta lume si mai incearca si sa isi revada mama, de care ii este tare dor. La scoala este catalogat mai mult ca un baiat-problema, insa, cu toate acestea, nu este marginalizat de catre colegii lui, mai ales ca arata bine si este destul de talentat la muzica.

Aceste doua atuuri au darul de a-l face destul de atractiv in ochii colegelor sale, in special in cei ai lui Kim Jin Young, o colega de clasa indragostita peste cap de tanarul problematic. Spre deosebire de el, Jin Young invata foarte bine, iar parintilor ei le este teama ca acest lucru s-ar putea schimba, din cauza apropierii fetei lor de Woo Hyun. Astfel, acestia decid sa vina la scoala, si, chiar cu pretul umilirii copilului lor, fac un mare taraboi, spunandu-i lui Woo Hyun sa le lase fata in pace.

Dupa acest moment in care parintii ei au decis sa intervina in relatia lor, Jin Young decide ca poate ar fi mai bine ca ea sa moara si incearca sa se arunce de pe o cladire. Woo Hyun ajunge si el pe cladirea respectiva si incearca sa o salveze, insa, dupa ce a reusit sa o indeparteze de marginea acesteia, s-a dezechilibrat si a cazut chiar el.

In tot acest timp, cei doi erau urmariti de catre ingerul lor pazitor, care tinea in mana o carte neagra, in care ar fi trebuit sa apara poza celui care trebuie sa-si piarda viata, pentru a-i putea conduce sufletul catre urmatoarea destinatie. Poza aparea, insa, din cauza unei furtuni, se tot schimba. Oscila intre cea a lui Woo Hyun si Jin Young, asa ca ingerul nu stia care este persoana de care trebuie sa se ocupe. Mai mult, a scapat si cartea din mana, ca mai apoi sa observe ca Woo Hyun s-a dezechilibrat si a cazut de pe cladire. Nu a stat pe mult pe ganduri si, considerand ca inca nu a venit timpul ca el sa moara, ingerul isi foloseste puterile magine si incearca sa-l salveze, cazand amandoi pe o masina.

Tot ambii sunt transportati la spital, fara rani prea multe, ingerului nevenindu-i sa creada faptul ca acum oamenii il vad, il aud, iar el isi poate auzi bataile inimii si sunetul pasilor. Se pare ca din cauza faptului ca a ales sa-l salveze, a devenit si el muritor. Sau „ea”, pentru ca daca pana atunci nu avea un nume, intre timp si-a gasit, atunci cand a mers impreuna cu Woo Hyun la sectia de politie, iar ea a fost nevoita sa-si inventeze un nume, ales de pe copertile revistelor, acesta fiind Lee Seul Bi.

Tocmai cand se pregatea sa plece si sa o lase pe Lee Seul Bi in grija politistilor, apare in respectiva sectie si mama fetei care dorea sa se sinucida, considerandu-l pe Woo Hyun principalul vinovat pentru ceea ce i s-a intamplat fiicei ei si acuzandu-l ca a pus la cale un plan de a se omori impreuna.

Intre timp, apare si bunica lui, cea care ii spune lui Woo Hyun ca ar trebui sa o ia acasa la ei si sa aiba grija de cea care i-a salvat viata. Asa se si intampla, Lee Seul Bi ajungand sa locuiasa impreuna cu ei. Mai mult, cei doi devin si colegi de clasa, dupa ce Woo Hyun a fost fortat sa se mute la o alta scoala, de catre parintii lui Jin Young.

Cei doi incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine si chiar sa se placa, insa, intre timp, la acea scoala se muta si un fost coleg de-l lui Woo Hyun, Hwang Sung Yeol, care din prieten se transforma in rival, dupa ce se indragosteste si el de frumoasa Lee Seul Bi.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *