Hide Identity

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Hide-Identity

Hide Identity este un serial coreean de actiune, despre o echipa de politisti foarte bine pregatita, care lupta impotriva infractorilor nu intotdeauna respectand in totalitate regulile, deoarece, intr-o astfel de lume care nu tine cont de ele, uneori trebuie sa ajungi la acelasi nivel cu „baietii rai” pentru a te putea lupta cu ei. Hide Identity a fost lansat in anul 2015, luna iunie, si contine un numar total de 16 episoade.

Eroul acestui serial coreean este Cha Gun Woo, un fost membru al trupelor speciale, care, in prezent, in calitate de politist, incearca sa curete strazile de infractori si sa dea de urma celor din cauza carora iubita sa si-a pierdut viata. Gun Woo nu este politistul tipic, cel care respecta intotdeauna legea atunci cand merge sa-i aresteze pe cei vinovati de tot felul de fapte ilicite, ci recurge de multe ori la violenta, atunci cand situatia este de o asa natura.

O astfel de situatie apare atunci cand partenerul sau, Chang Min, este omorat de catre un mafiot. Totul s-a intamplat atunci cand cei doi se aflau intr-o masina, asteptandu-l sa apara pe cel pe care-l aveau in vizor, acesta fiind Sung Mo. Sung Mo este genul acela de infractor care nu se da in laturi de la nimic din ceea ce i-ar putea aduce o suma mare de bani. De la trafic de droguri si pana la trafic de persoane.

In timp ce-l asteptau pe Sung Mo sa apara, Chang Min ii reproseaza partenerului sau ca nu a venit la ziua de nastere a fetei lui, insa Gun Woo nu-i raspunde, parand un pic plictisit de toata acea asteptare. Cu toate acestea, Gun Woo ii ofera lui Chang Min o pereche de pantofiori roz pentru fiica lui. Mai apoi, Gun Woo pleaca sa-si cumpere o cafea, intre timp aparand si suspectul lor, alaturi de un bodyguard.

Chang Min incearca sa-l sune pe Gun Woo, insa acesta si-a uitat telefonul in masina, asa ca merge singur sa-i intampine pe cei doi. Nu este o miscare prea inspirata, deoarece Chang Min sfarseste prin a fi lovit puternic in cap de catre Sung Mo. Revine si Gun Woo, cel care incearca sa urmareasca masina celor doi, insa decide sa se intoarca pentru a isi putea ajuta partenerul.

Chang Min isi pierde viata in urma acestui incident, iar criminalul nu pateste nimic, dupa ce reuseste sa-i corupa pe anumiti oficiali coreeni. Vazand aceasta nedreptate si dornic de razbunare, Gun Woo pleaca in cautarea lui Sung Mo, pe care-l gaseste, insa acesta nu-i usor de ajuns direct la el, deoarece este inconjurat de garzi de corp. Pana la urma, Gun Woo, un excelent luptator, reuseste sa scape de batausii lui Sung Mo si sa ajunga la acesta, pe acoperisul unei cladiri.

In continuare, cei doi cad ambii de pe respectiva cladire, pe o masina, corpul lui Sung Mo atenuand impactul cu aceasta, Gun Woo reusind sa scape cu viata. Cu viata si sase luni suspendat, din cauza celor intamplate.

Hide Identity este un serial coreean plin de actiune si foarte bine realizat.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *