High Schooler King of Life

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

High-Schooler-King-of-Life

High Schooler King of Life este o comedie romantica, despre un tanar care ajunge unul dintre sefii unei companii importante de IT, datorita unor imprejurari favorabile, chiar daca nu are experienta necesara pentru a ocupa o astfel de pozitie. Ajuns undeva unde nu-i este locul, acesta se zbate sa supravietuiasca, incercand sa se descurce si cu o noua relatie de dragoste, care apare intre el si o colega de munca. High Schooler King of Life este un serial coreean care a fost lansat in anul 2014, luna iunie, si care contine un numar total de 17 episoade.

El este un tanar care abia a implinit varsta de optsprezece ani si chiar daca este major din punct de vedere legal, nu se poate spune ca da dovada de prea multa minte, din contra. Este genul acela copilaros, imatur, usor naiv, caruia nu ii prea pasa de prea multe lucruri in afara de rolul sau de jucator in formatia de hochei pe gheata a liceului.

Viata acestuia incepe sa se schimbe atunci cand primeste un telefon destul de ciudat din partea fratelui sau mai mare, in care il roaga sa mearga in locul lui la munca, pentru un timp, deoarece el nu se mai poate prezenta acolo. Ciudata si neasteptata rugaminte nu este insotita de nici o explicatie, insa, chiar si asa, acesta accepta sa-si ajute fratele, mai ales ca se gandeste ca nimeni nu si-ar da seama ca nu-i el, deoarece acestia seama precum doua picaturi de apa, chiar daca intre ei este o diferenta de noua ani de zile.

Problema nu este ca l-ar putea descoperi cineva, observand vreo diferenta fizica, ci cu lipsa sa de experienta la respectivul loc de munca. Fiind vorba despre o companie mare din domeniul tehnologiei informatiei, acolo unde fratele sau ocupa o functie importanta de conducere, misiunea sa este cu atat mai grea.

Daca faptul ca nu se pricepe la ceea ce are de facut nu era de ajuns, acesta mai trebuie sa se descurce si cu povestea de dragoste care apare intre el si o “colega” de munca. Colega lui este mai mare decat el cu noua ani de zile si lucreaza acolo avand un contract de munca pe durata determinata. Acest job a fost motivul pentru care ea s-a mutat la Seul, acolo unde locuieste de doi ani de zile si sora ei mai mica. Sora care este colega lui de liceu si care-i si ea indragostita de talentatul jucator de hochei pe gheata.

Situatia se complica si mai mult atunci cand ambele stabilesc sa-si dea intalnire cu el.

Oare va putea sa se descurce in continuare jucand acest rol dublu, sau va fi prins pana la urma de persoanele care au avut incredere in el si pe care le-a mintit?

High Schooler King of Life este un serial coreean amuzant, despre decizii pe care, uneori, oamenii sunt fortati sa le ia in viata. Decizii care pana la urma le vor fi de folos, ajutandu-i sa se maturizeze, sa devina responsabili. Cu toate acestea, se spune ca minciuna are picioare scurte, chiar daca-i una plina de intentii bune.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *