High Society

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

High-Society1

High Society este o drama romantica, despre o tanara care provine dintr-o familie foarte bogata, insa care incearca sa-si gaseasca sufletul pereche din postura de persoana fara prea multe resurse financiare. High Society a fost lansat in anul 2015, luna iunie, si contine un numar total de 16 episoade. High Society este un serial coreean cunoscut si sub denumirea de “The Privileged”.

Jang Yoon Ha este o tanara de douazeci si sapte de ani, care provine dintr-o familie foarte bogata. Nu multe au fost lucrurile care i-au lipsit acesteia atunci cand era mica, cel putin din punct de vedere material. Din punct de vedere emotional, a fost destul de afectata atunci cand una dintre servitoarele care aveau grija de locuinta parintilor ei, a fost concediata de catre mama acesteia, cu atat mai mult cu cat era foarte apropiata de acea persoana. Acea femeie era ca un fel de mama plus prieten de joaca pentru ea, deoarece fiind copilul cel mai mic al familiei, fratii ei nu doreau sa se joace cu ea. Din cauza acelui eveniment, a inceput sa fie mai atenta la persoanele care fac parte din cercul ei de prieteni, considerand ca fiecare dintre acestea trebuie sa treaca un test, pentru a fi demne de incredere.

Yoon Ha nu se considera vreo persoana din cale afara de aratoasa, insa incearca sa compenseze acest lucru prin dragalasenia ei, prin faptul ca este o persoana a carei atitudine este intotdeauna pozitiva.

Dorind sa-si gaseasca sufletul pereche, adica omul care sa o iubeasca pentru ceea ce este ea, nu pentru averea ei, Yoon Ha s-a angajat in cadrul unei piete agroalimentare, pozand in fata care provine dintr-o familie saraca, acolo unde il va intalni pe Choi Joon Ki.

Joon Ki este seful ei direct, managerul acelei piete. Acesta este un tanar de douazeci si noua de ani, inteligent, simpatic si hotarat sa reuseasca in viata, chiar daca acest lucru ar insemna sa se marite cu o femeie bogata. Este genul acela de om care incearca mereu sa se imprieteneasca doar cu acele persoane de pe urma carora poate avea vreun avantaj. Asta poate si pentru ca provine dintr-o familie obisnuita, fiind nevoit sa-si ajute parintii dupa ce tatal sau nu a mai putut sa lucreze, din cauza unei accident la locul de munca. Nu vrea sa sfarseasca precum tatal sau, cel care fusese agent de paza si pe care el il credea un fel de erou, asta pana cand a observat umilintele pe care parintele sau era obligat sa le indure in fiecare zi.

Joon Ki nu a fost atras din prima de Yoon Ha, asta pana cand a aflat cine este in realitate si s-a decis ca ar fi cazul sa o faca sa se indragosteasca de el. Nici Yoon Ha, deoarece credea ca Joon Ki este genul acela de baiat de bani gata, in cautare doar de distractie. Si-a dat seama ca s-a inselat si s-a indragostit de el.

Pe langa cei doi, mai este si Yoo Chang Soo, mostenitorul acelui mall unde este amplasata si piata unde lucreaza Yoon Ha. Acesta este genul acela de om care este obisnuit sa-i cada toata lumea la picioare, sa aiba intotdeauna parte de ceea ce isi doreste. Nu-i vine a crede atunci cand Yoon Ha nu-i da prea mare importanta, mai ales ca toate celelalte femei din jurul ei ar dori sa se casatoreasca impreuna cu el, datorita averii considerabile pe care o are.

Yoon Ha doreste dragoste, nu bani, insa va fi ea oare capabila sa o gaseasca pe cea adevarata, la care viseaza de atat de mult timp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *