Hilleo – Healer

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Hilleo Healer

Hilleo (Healer) este un serial coreean de actiune, actiune in adevaratul sens al cuvantului, plin de efecte speciale, investigatii jurnalistice, misiuni si alte astfel de lucruri care nu iti dau posibilitatea sa te plictisesti, pe masura ce-l urmaresti. Povestea este deosebit de captivanta, iar actorii isi indeplinesc foarte bine rolurile care le-au fost incredintate. Hilleo (Healer) a fost lansat in anul 2014, luna decembrie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Hilleo (Healer) este povestea a trei persoane care ajung sa lucreze impreuna, pentru a dezlega misterul unei intamplari petrecute cu multi ani in urma, in incercarea de a-i ajuta pe toti cei care au fost afectati de ceea ce s-a petrecut la vremea respectiva.

Primul dintre cei trei, este un jurnalist cu foarte multa experienta, celebru in Coreea de Sud, care provine dintr-o familie foarte bogata, fratele mai mare al acestuia fiind proprietarul unei companii mari de presa. Acesta regreta ca nu a procedat asa cum trebuie, pe cand era tanar, in legatura cu iubita lui de atunci, insa este decis sa se revanseze acum, dupa atat de multi ani, daca tot s-au reintalnit. Doreste sa o faca sa ajunga un adevarat star al lumii jurnalistice coreene.

Ea este cea de a doua persoana a acestei echipe, o femeie care lucreaza tot in media, insa nu la fel de cunoscuta ca si el. Chiar daca deocamdata nu este la fel de populara, spera ca intr-o buna zi sa ajunga una dintre cele mai cunoscute jurnaliste ale Coreei de Sud. Este ambitioasa, iar pe langa ambitie il are si pe el, cel care si-a propus sa o ajute sa ajunga ceea ce isi doreste, deci are toate sansele de a reusi.

Cel de-al treilea membru al echipei este un personaj misterios, cunoscut sub pseudonim de “Healer”. Este un fel de supererou coreean, dotat cu unele dintre cele mai noi tehnologii, gata mereu sa le foloseasca in ajutorul sau pentru a rezolva o misiune. In plus, este expert in arte martiale, ceea ce-l scoate de multe ori din incurcaturi.

Cei trei se ajuta reciproc pentru a afla lucruri ale unui trecut invaluit in mister, insa, pe langa munca, sunt inviate si sentimente vechi sau descoperite unele noi.

Chiar daca mai are inca doua episoade de epuizat, multi sunt cei care afirma despre Hilleo (Healer) ca este cel mai bun serial coreean de actiune pe care l-au vazut, deoarece este unul complet. Actiunea este la ea acasa, fiind prezenta din plin in acest serial coreean, povestea este una care te captiveaza din primele momente, jocul actorilor este unul foarte bun si el. In plus, tehnologia moderna este si ea utilizata, aici referindu-ma la efectele speciale, pentru a-l face si mai interesant.

Cum era de asteptat, intre fani au aparut tot felul de discutii, in legatura cu faptul ca Hilleo (Healer) nu se afla mai sus in topurile dramelor sud-coreene, in comparatie cu Pinokio (Pinocchio) despre care unii afirma ca-i mai slab. Eu spun ca sunt genuri diferite si nu ar trebui amestecate, ambele fiind la fel de bune in categoriile lor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *