Ho Goo’s Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Ho-Goos-Love

Ho Goo’s Love este o comedie romantica, despre un tanar care nu a avut niciodata o prietena, pana in momentul in care se reintalneste cu prima sa dragoste din liceu. O dragoste doar a sa, neimpartasita pana atunci, ce se poate transforma oricand intr-o iubire care sa vina din ambele directii. Ho Goo’s Love este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna februarie, si contine un numar total de 16 episoade. Ho Goo’s Love mai este cunoscut si sub denumirea de “Fool’s Love”.

Ho Goo este un tanar de douazeci si patru de ani, care pana la aceasta varsta nu a avut nici macar o singura iubita. Nici vreun tel in viata, mai ales ca provine dintr-o familie unde “Lasa ca merge si asa” este un slogan respectat cu sfintenie de catre toata lumea. Asta inseamna ca viata lui a insemnat pana acum un lung sir de esecuri, din toate punctele de vedere, incepand cu cel profesional, deoarece incearca de mai multi ani de zile sa treaca un examen care i-ar asigura un viitor mai bun si nu reuseste, si terminand cu cel sentimental, fiindca nu s-a intalnit niciodata cu vreo fata, deci nu poate fi vorba sa fi fost vreodata implicat in vreo relatie.

Chiar daca pana acum nu a reusit mare lucru, nu inseamna ca nu-si doreste, cel putin din punctul de vedere al vietii sale personale. Este genul acela de barbat care inca mai crede in faptul ca o relatie ar trebui sa se bazeze pe sentimente, pe dragoste, spre deosebire de sora lui, care considera ca persoana potrivita poate fi aleasa si la repezeala. Spera, iar sperantele lui incep sa prinda aripi, atunci cand o reintalneste pe ea, pe Do Hee.

Do Hee a reprezentat prima sa dragoste, pe vremea cand se afla in liceu. O dragoste secreta, deoarece nu a avut niciodata curajul sa-i spuna ca o iubeste. In schimb, Do Hee a reprezentat prima si singura sa amica, nefiind vreo persoana care sa se imprieteneasca usor cu oricine. Si pentru Do Hee, Do Hee a insemnat primul si singurul ei amic, deoarece este o persoana nu tocmai usor de suportat si nici nu are prea mult timp pentru a-si face prieteni.

Visul ei este acela de a castiga medalia de aur la inot, in cadrul unei competitii internationale, deoarece pana acum nu a reusit decat sa ia “argintul”. Pentru asta isi dedica tot timpul ei liber, fiind o persoana extrem de ambitioasa si, oricum, acest sport o ajuta sa uite ca si-a pierdut ambii parinti. Ambitioasa si usor aroganta, pentru ca-i o adevarata vedeta in Coreea de Sud, fiind multi cei care o sustin in ideea de a reusi sa ajunga acolo unde-si doreste.

Cu toate ca Ho Goo si Do Hee au fost cei mai buni prieteni in liceu, Do Hee, spre deosebire de Ho Goo, a avut si un iubit in acea perioada, care a reprezentat pentru ea prima dragoste. O dragoste pe care nu o poate uita si care se reintoarce in viata ei.

Asta inseamna competitie pentru Ho Goo, acesta fiind nevoit sa lupte cu toate armele daca doreste sa fie cel care va ajunge la inima frumoasei Do Hee.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *