Hon – Soul

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Hon Soul

Suflete ratacitoare, spirite ce nu-si gasesc linistea si care incearca sa-si faca dreptate prin altii. Hon (Soul) este un serial coreean de groaza, care contine de toate: fantome, persoane posedate de acestea si care capata puteri supranaturale, oameni aflati in cautarea dreptati, atat pentru ei cat si pentru altii, drama si dragoste. Hon (Soul) a fost lansat in anul 2009, luna august, si contine un numar total de 10 episoade.

Hon (Soul) este povestea a doua surori gemene, una dintre ele fiind o persoana comunicativa, vesela, careia ii place sa fie inconjurata de multi prieteni, iar cealalta fix opusul ei, adica o persoana introvertita, care nu are alti prieteni in afara de sora acesteia. Chiar daca sunt total diferite in ceea ce priveste comportamentul pe care il au, se inteleg foarte bine intre ele, sunt foarte apropiate, sora mai descurcareata intervenind mereu de fiecare data cand cealalta are probleme.

Aceasta legatura puternica pe care o au, dispare atunci cand sora introvertita moare intr-un incendiu. Dispare doar pentru o scurta perioada, deoarece sora care a ramas in viata incepe sa se schimbe radical. Din fata vesela, care avea mereu o atitudine pozitiva, devine din ce in ce mai mult o persoana retrasa, careia nu-i mai place sa comunice cu alte persoane. Situatia se complica si mai mult atunci cand aceasta incepe sa vada fantome, moment in care isi da seama ca trupul ei a fost posedat de spiritul nelinistit al surorii sale. Nu doar ca poate sa vada si sa auda fantome, dar si forta ei fizica se mareste cu mult peste ceea ce poate un om normal. Acest lucru, impreuna cu faptul ca practica de multi ani Taekwondo, o face sa devina o adevarata arma a razbunarii, in mainile lui, cel de care s-a indragostit.

El este un psiholog foarte priceput, hotarat sa se razbune pe cei ce incalca legea si care reusesc ei cumva sa scape de rigorile ei. La fel s-a intamplat si cu omul care i-a omorat familia si care a scapat de inchisoare. Afland de puterile ei, acesta doreste sa le foloseasca pentru a-i omori pe criminalii care au reusit sa evite inchisoarea. De asemenea, vrea sa se razbune si pe omul care l-a scapat de inchisoare pe criminalul familiei sale.

Chiar daca ea il iubeste si accepta sa ii elimine pe cei care au savarsit fapte ingrozitoare, incepe sa se intrebe daca este corect sa procedeze de o asemenea maniera.

Hon (Soul) este un horror pe care trebuie sa-l vezi neaparat cu o persoana langa tine, pentru ca acesta contine destule momente demne de un adevarat film de groaza. Pe langa povestile dramatice, unele destul de triste, pe langa acele clipe in care iti baga din plin frica in suflet, Hon (Soul) include si suficiente ocazii in care dragostea se afla in centrul atentiei. Un serial coreean nu ar fi fost serial coreean, daca nu avea si ceva romantism inclus in acesta, precum si anumite faze usor amuzante. Una peste alta, Hon (Soul) este de vazut si de speriat.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *