Hotel King

Hotel King este un serial coreean de dragoste, plin de actiune, povesti romantice, tradare, manipulare, sentimente confuze si, iar, iubire. Este vorba despre o lume in care jocurile au legatura doar cu propriile interese, acestea netinand cont de nimic altceva. Hotel King a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine 32 de episoade.Hotel King

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Hotel King este povestea unui tanar care a fost nevoit sa se descurce singur inca de mic, fara nici un fel de ajutor din partea parintilor, deoarece mama acestuia a murit, iar pe tatal lui nu l-a cunoscut niciodata, fiindca i-a parasit cu mult timp in urma. Cum viata este grea pe strazile din Statele Unite, pentru a-si putea asigura existenta, a inceput sa cerseasca, o mare parte din banii pe care reusea sa-i stranga fiindu-i luati de catre seful bandei din care facea parte. Intr-o zi nu a mai putut sa stranga suficienti bani, asa ca seful lui a dorit sa-i aplice o corectie fizica, iar el l-a impuscat mortal pentru a scapa de bataie. Dupa ce a tras in seful bandei, a lesinat, iar atunci cand si-a revenit s-a trezit intr-o camera de hotel, acolo unde un barbat i-a spus ca tatal lui este presedintele singurului hotel de sapte stele din Coreea de Sud. Considerand ca tatal sau este principalul vinovat pentru toate necazurile lui, inclusiv pentru faptul ca mama acestuia a murit, a jurat sa se razbune pe el.

Peste douazeci de ani, reuseste sa ajunga managerul hotelului respectiv, acum purtand un alt nume, iar, intr-o zi, isi ia inima in dinti si se duce sa-i spuna tatalui sau cine este. Tatal sau neaga faptul ca ar avea vreun fiu, insa el crede ca acesta nu doreste sa-si asume raspunderea, asa ca ii ofera ragaz de gandire cateva zile. Cei doi nu mai apuca sa vorbeasca iar, deoarece tatal sau se sinucide, aruncandu-se de la balcon.

Mostenitoarea este singura fiica a acestuia, o persoana care la prima vedere este destul de aroganta, cu nasul pe sus, careia ii este oferita posibilitatea de a prelua functia de presedinte interimar al hotelului respectiv, pentru a putea arata de ce este in stare.

Chiar daca la inceput cei doi nu prea se inteleg, intre ei apar anumite sentimente, doar ca nu ar putea fi vorba niciodata de dragoste, atat timp cat el stie ca sunt frati de tata. El stie ca sunt frati, ea nu doreste sa creada in povestea cu sinuciderea tatalui ei si totul conduce inspre cel care i-a spus lui prima data ca presedintele hotelului ar fi parintele lui. Acela este de fapt tatal lui, omul care a falsificat actul care stabilea paternitatea si care are legatura cu “sinuciderea” tatalui ei.

Vestea ca de fapt nu sunt frati, a picat cum nu se poate mai bine pentru cei doi, care isi pot vedea in liniste de povestea lor de iubire. Doar iubirea este una linistita, pentru ca, in rest, vor mai fi nevoiti sa treaca peste multe alte probleme, in ideea de a duce o viata armonioasa din toate punctele de vedere.

Hotel King este un serial coreean in care nimic nu-i ceea ce pare, asta insemnand ca pana a se ajunge la dragoste este nevoie sa se treaca prin apele tulburi ale unor drame insemnate.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *