House of Bluebird

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oh-My-Ghost

House of Bluebird este un serial coreean despre diferentele dintre generatii, in ceea ce priveste modul in care acestea se raporteaza la orice. Incepand cu felul in care privesc viata si prioritatile acesteia si pana la nevoia de a ajunge acolo unde fiecare se poate considera implinit, din toate punctele de vedere. House of Bluebird a fost lansat in anul 2015, luna februarie, si contine un numar total de 50 de episoade.

Unii viseaza sa ajunga staruri ale muzicii internationale, in timp ce altii sunt pasionati de pictura. Fiecare om isi doreste sa ajunga sa lucreze in domeniul preferat, sa-si poata castiga existenta facand ceea ce-i place. Din pacate, nu intotdeauna se intampla asa, pentru ca viata nu reprezinta ceva perfect. Han Eun Soo, o tanara care doreste sa-si termine studiile, lucreaza, deocamdata, part-time. Este multumita ca poate avea un loc de munca si isi poate vedea de ceea ce ii poate asigura un viitor mult mai bun.

Spre deosebire de ea, care are un job, chiar si part-time, fratele ei mai mare, Kim Ji Wan, tot incearca sa-si gaseasca un loc de munca si nu reuseste. Si nu-i vorba ca ar fi fost respins o singura data sau de doua ori, ci… de la saptesprezece interviuri picate, a “inaintat” pana la cel cu numarul douazeci si doi. Trebuie sa ajunga neaparat la acesta, chiar daca va indura aceleasi umilinte ca in trecut, fiind nevoit sa stranga din dinti si din pumni, pentru a putea merge mai departe.

Ar putea ajunge la interviul respectiv, care reprezinta o noua sansa de angajare, daca nu i-ar sta in cale prietenii lui, pusi pe glume. Atunci cand este sunat de catre un necunoscut care-l anunta ca prietenul lui cel mai bun are grave probleme, Ji Wan nu sta prea mult pe ganduri si coboara din autobuz pentru a-si ajuta amicul. Atunci cand afla ca totul nu a fost decat o gluma, si ca, de fapt, prietenii lui doreau sa-l ia cu ei la o auditie muzicala, Ji Wan se enerveaza si incearca sa ajunga la respectivul interviul.

Prietenul lui, Jang Hyun Do, se ofera sa-l duca repede pana acolo, chiar daca asta inseamna apasarea acceleratiei peste normele legale. Pana la urma, ajunge la interviu, insa cu o intarziere de douazeci de minute. Se roaga sa fie primit, ceea ce se si intampla, ca mai apoi sa fie iar tinta intrebarilor si rigurozitatii angajatorilor.

Chiar daca pare sa le fi lasat o impresie buna, i se spune ca poate pleca, pe un ton destul de taios, ceea ce-l face sa-si stranga pumnii de nervi, inca o data.

Kim Ji Wan este tipul acela de tanar serios, pe care te poti baza, care isi doreste din toata inima sa se angajeze pentru a-si putea asigura un viitor. Din pacate, nimeni nu intelege de ce mereu este respins. Nici macar el sau sora lui. Sa fie lipsa experientei, sa fie vorba despre altceva?

Cert este ca Ji Wan este in continuare suparat pe prietenul lui, Hyun Do, deoarece din cauza farsei pusa la cale de catre acesta, a intarziat la interviul respectiv. Hyun Do este un tanar care provine dintr-o familie foarte bogata, asa ca pentru el, spre deosebire de Ji Wan, viata este doar o simpla joaca, deoarece are grija tatal sau de orice. Inclusiv de a discuta cu un prieten la fel de bogat, pentru a-i asigura lui Hyun Do un loc de munca foarte bun, in cadrul unei companii importante. Asta daca Hyun Do ar fi fost serios si s-ar fi prezentat la discutia cu prietenul tatalui sau. Nu a venit, asa ca tatal sau, un om care stie cum sa inoate prin apele tulburi ale vietii, este nevoit sa inventeze o scuza.

Din pacate pentru el, Kim Ji Wan nu are un astfel de avantaj de partea lui, asa ca trebuie sa se descurce singur, chiar daca prietenul lui ii promite ca ii va gasi un loc de munca, daca asta isi doreste, cu toate ca el este de parere ca mai bine ar deveni cantaret. Ca doar arata bine, canta decent, si ar putea sa se descurce intr-un astfel de domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *