Hurry Up and Tell Me

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Hurry Up and Tell Me

Grabeste-te sa-mi spui ca ma iubesti si ca vrei sa fim impreuna, sa ne casatorim, ca altfel poate o sa ma pierzi si vom regreta amandoi ca nu ne-am petrecut viata impreuna! Hurry Up and Tell Me este un serial coreean despre oameni care nu observa ca fericirea este chiar langa ei, din aceasta cauza incercand mereu sa gaseasca altceva, pana cand deschid ochii si vad ca erau atat de aproape de a-si pierde jumatatea, persoana langa care sa fie fericiti o viata intreaga. Hurry Up and Tell Me a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Hurry Up and Tell Me este povestea a doi colegi de munca, el si ea, care lucreaza impreuna de peste noua ani de zile. Pe la douazeci de ani si un pic totul era cat se poate de frumos, viata insemna doar o simpla distractie permanenta, insa la varsta de treizeci de ani parca mai vrei si altceva. Vrei sa te casatoresti, vrei o familie, vrei o persoana care sa fie mereu langa tine si care sa te iubeasca sincer. Asta vor si ei, o persoana potrivita, care sa le fie alaturi la bine si la greu.

El se intalneste cu o fosta colega de scoala, de care era indragostit in tinerete si despre care a auzit ca este singura. Aceasta este acum magistrat si se comporta total diferit fata de cum o cunostea el, poate si datorita faptului ca meseria de procuror presupune o anumita rigurozitate. Ambii simt ca nu prea mai sunt pe aceeasi unda, asa cum se intampla in trecut. Chiar daca acum sunt singuri amandoi, asta nu inseamna si ca vor fi impreuna.

Ea este tot timpul cu gandul la el, doar ca nu vede nici macar un semn din parte acestuia, asa ca decide sa se intalneasca impreuna cu un om despre care a auzit unele lucruri ingrozitoare. Pe langa acesta, de ea mai este indragostit si alt barbat, care isi propune sa o ceara in casatorie chiar de ziua ei.

Singura problema ar fi ca ea este indragostita de colegul ei, iar aceasta joaca de-a soarece si pisica, dintre ei, se va termina, cum altfel, cu un sarut lung si pasional.

Hurry Up and Tell Me este un serial coreean despre una dintre problemele existentiale ale oamenilor: daca intalnim persoana potrivita, dar nu stim sa vedem acest lucru? Daca ratam sansa de a trai toata viata alaturi de singura persoana care ne-ar face fericiti, pentru ca nu stim cum sa procedam, pentru ca nu stim cum sa facem? Este cunoscut faptul ca oamenii nu iau mereu cele mai bune decizii in viata, ajung mai tarziu sa regrete ca nu au procedat altfel, dar de cele mai multe ori aceste regrete sunt tardive. Asta inseamna ca trebuie sa fim mai atenti la persoana care ne iubeste cu adevarat si sa lasam deoparte lucrurile neinsemnate. Hurry Up and Tell Me este un serial coreean despre povestile de iubire cu final fericit.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *