Hwanggeum Shinbu – Golden Bride

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Hwanggeum Shinbu Golden Bride

Hwanggeum Shinbu (Golden Bride) este un serial coreean in care oamenii fac tot felul de lucruri care la prima vedere par normale, doar pentru a-si urmari propriile tinte si mai putin cu gandul la iubire. Cu toate acestea, oricat ai fugi de ea, dragostea tot te ajunge pana la urma, doar ca poate fi una destul de complicata si plina de drame, mai ales daca te joci cu ea, nefiind scopul principal, ci doar acel lucru care a aparut mai tarziu. Hwanggeum Shinbu (Golden Bride) si-a facut debutul in luna iunie, a anului 2007, si contine un numar total de 64 de episoade.

Ea este o fata care locuieste in Vietnam, fiind crescuta de catre mama acesteia, de origine vietnameza, deoarece tatal ei care era coreean le-a parasit cu multi ani in urma. In prezent lucreaza la o agentie care se ocupa cu gasirea inimii pereche, pentru coreenii care doresc sa se casatoreasca impreuna cu persoane din Vietnam.

Intr-o zi apar la usa agentiei doua femei, care doresc sa gaseasca o mireasa vietnameza pentru un tanar din Coreea de Sud. Una dintre ele este chiar mama acelui tanar. Ea isi face datoria si le prezinta mai multe femei care doresc sa se marite cu barbati coreeni, insa ele nu sunt multumite de nici una dintre acestea.

Vazand ca nu reuseste sa gaseasca o mireasa care sa le placa, profita de ocazie si se autopropune pentru a deveni nevasta tanarului respectiv. Profita de ocazie, deoarece mama acesteia sufera de o boala care nu poate fi tratata si care in curand o va lasa fara vedere, ultima dorinta a ei fiind sa-l vada pe cel care le-a abandonat cu multi ani in urma. Scopul ei fiind sa-si gaseasca tatal natural, este pregatita sa faca pasul catre o casatorie aranjata si sa plece in Coreea de Sud.

Ele accepta, fiindca le este oarecum pe plac pentru ca-i pe jumatate coreeana.

El este un tanar fara prea mult noroc in dragoste, deoarece femeia pe care o iubea a plecat in Statele Unite ale Americii pe nepusa masa si l-a lasat cu inima franta. Plecarea nu a fost una pentru ca nu l-ar mai fi iubit sau pentru ca l-ar fi tradat, ci fortata de imprejurari, deoarece mama acesteia avea mari probleme financiare. El nu a stiut niciodata despre acest lucru, pentru ca nu i s-a spus. Astfel, decis sa nu renunte la dragostea lui, a plecat dupa ea in SUA. A gasit-o, insa intre cei doi a pornit o adevarata cearta, care s-a sfarsit pentru el la politie. Politistii l-au batut, dupa care a mai si fost inchis pentru trei luni de zile. Cu inima si mai sfasiata decat plecase, a jurat sa nu mai iubeasca niciodata vreo femeie. Si pentru ca lucrurile nu erau destul de rele, fosta lui prietena se mai si casatoreste, insa mariajul nu a fost unul care sa dureze prea mult.

Astfel, el si cu viitoarea lui mireasa se cunosc abia in ziua nuntii. Ea il place, insa el ii transmite ca dupa cele intamplate nu mai doreste sa iubeasca niciodata pe nimeni. Dezamagita la auzul acestui lucru, il roaga ca macar sa ramana casatoriti pentru doi ani de zile, in ideea de a obtine cetatenia coreeana. El accepta, cu o singura conditie: sa nu se indragosteasca niciodata unul de celalalt.

Cum dragostea nu prea stie de clauze si limite, incep sa apara surprizele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *