Hyde Jekyll, Me

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Hyde-Jekyll-Me

Hyde Jekyll, Me este o comedie romantica, despre doua persoane care ajung sa formeze un cuplu, desi nu pareau la prima vedere ca s-ar potrivi, ca ar avea ceva in comun. In schimb, au multe probleme, ambii, de tot felul, asta insemnand ca au nevoie unul de celalalt pentru a putea trece mai usor peste acestea. Un fel de simbioza a iubirii pe care amandoi o cauta. Hyde Jekyll, Me este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Seo Jin este un tanar despre care ai putea afirma cu usurinta ca are tot ceea ce isi poate dori un om in viata: un aspect cat se poate de placut, foarte multi bani, deoarece provine dintr-o familie bogata, si o inteligenta peste medie. Din pacate pentru acesta, lucrurile bune vin, de cele mai multe ori, la pachet si cu altele mai putin placute. Pe langa inteligenta sa, pe langa felul in care arata si faptul ca el va fi cel care va urma la conducerea companiei familiei sale, in prezent ocupandu-se de destinele unui parc tematic, Seo Jin sufera de tulburare de identitate disociata, sau, mai bine spus, de personalitate multipla. A capatat neplacuta afectiune psihica in urma cu mai multi ani de zile, din cauza unei intamplari tragice prin care a trecut.

Daca in general este un om destul de egoist, rece si indiferent fata de ceea ce se petrece in jurul sau, acesta fiind Jekyll, in momentul in care pulsul sau ajunge la 150, Seo Jin devine Hyde, adica o persoana mult mai umana decat este de obicei, inocenta si mult mai placuta. Pentru a preveni aceste momente in care personalitatea sa se schimba in mod radical, Seo Jin poarta in permanenta un aparat care-i masoara ritmul cardiac. In plus, pentru a evita astfel de situatii, prefera sa duca o viata singuratica, sa nu se implice in vreo relatie care ar putea sa-i afecteze sanatatea psihica si asa destul de subreda. Asta pana cand o intalneste pe ea, pe Ha Na.

Ha Na este o tanara care s-a intors in Coreea de Sud, dupa ce a fost plecata mai multi ani in Statele Unite, acolo unde a lucrat alaturi de faimoasa companie de divertisment „Cirque du Soleil”. A revenit acasa pentru a continua traditia familiei, in acelasi domeniu, cel al circului. O companie pe circ pe care ea trebuie sa o conduca, insa care are grave probleme financiare, fiind la un pas de a fi inchisa. Asta doreste si Seo Jin, circul fiind amplasat chiar in parcul sau tematic. Din cauza faptului ca nu reprezinta o atractie pentru vizitatori, numarul mic al biletelor vandute fiind un bun indicator al faptului ca acolo ceva nu-i in regula. Doar ca toate aceste discutii in contradictoriu pe care le au cei doi, conduc inspre exact ceea ce nu-si doreste Seo Jin: inima sa incepe sa bata mult prea repede.

Sau sa nu fie vorba despre cearta, ci despre ceea ce Seo Jin a inceput sa simta pentru Ha Na?

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *