I Have a Lover

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

I-Have-a-Lover

Pana si cele mai mari povesti de dragoste pot lua sfarsit, daca iubirea nu este intretinuta. I Have a Lover este un serial coreean de dragoste, despre doi oameni care s-au iubit, dupa care a intervenit despartirea, din cauza faptului ca prioritatile lor au fost unele gresite, ca mai apoi sa se reintalneasca in conditii speciale si sa se indragosteasca din nou unul de celalalt. I Have a Lover a fost lansat in anul 2015, luna august, si contine un numar total de 50 de episoade, dintre care pana in prezent au aparut 4. Episodul cu numarul 5 ar trebui sa apara peste aproximativ 5 zile.

Actiunea de inceput a acestui serial coreean este una destul de intensa si presupune un dispozitiv de urmarire amplasat sub masina, o cerere de divort, o urmarire pe autostrada si un accident.

Do Hae Gang este cea care se afla intr-o masina parcata pe marginea drumului, care a fost lovita de un camion si a cazut intr-o rapa, aceasta pierzandu-si memoria. O memorie incarcata de regrete, deoarece nu intelege cum de relatia dintre ea si sotul ei, Choi Jin Eon, s-a racit atat de mult, astfel incat s-a ajuns la divort. Inainte de acel accident privea la pozele cu ei doi, de pe Twitter, in care pareau atat de fericiti, isi jurau iubire vesnica, pentru ca in prezent sa se indeparteze suficient de mult incat sa para ca si cum ar fi doar doi straini. Si toate aceste lucru s-au intamplat din cauza faptului ca Hae Gang a ales sa aiba grija mai mult de cariera ei de avocat, decat de sotul acesteia, pe care l-a neglijat suficient de mult incat acesta sa caute iubirea in alta parte.

Acea parte a fost reprezentata de catre Kang Seol Ri, o tanara care are inocenta lui Hae Gang, de la inceputul relatiei ei cu Jin Eon, acesta fiind si motivul pentru care cel din urma a ales sa petreaca mult timp in compania amantei sale si, pana la urma, sa divorteze de Hae Gang, pentru a se casatori cu Seol Ri.

Doar ca lucrurile incep sa se complice atunci cand Hae Gang isi pierde memoria, in urma acelui accident, iar atunci cand isi recapata cunostinta, afla ca se numeste Dokgo Yong Gi, datele celor doua fiind incurcate, mai ales ca seamana atat de mult. Asemanarea nu este una intamplatoare, cele doua fiind surori gemene.

Daca situatia nu era destul de complicata, aceasta incepe sa devina si mai intortocheata, deoarece de Yong Gi este indragostit un barbat (Baek Seok) pentru care ea a reprezentat prima dragoste, iar ea se indragosteste, fara sa-si dea seama cine este, de cel care nu cu mult timp in urma i-a fost sot, Jin Eon.

I Have a Lover este un serial coreean care contine un scenariu destul de unic si care pare, pana acum, dupa vizionarea celor patru episoade, destul de interesant. Ramane de vazut cum va fi in continuare, dupa ce vor fi lansate toate cele 50 de episoade, insa nu cred ca va dezamagi, din contra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *