I Introduce My Father

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

I Introduce My Father

I Introduce My Father este un serial coreean despre alegerile pe care oamenii le fac in viata si care nu sunt intotdeauna dintre cele mai nimerite. Dorim sa avem parte mereu de tot binele din lume, sa ne iasa tot ceea ce incercam, sa nu cunostem cuvantul “probleme”, viata noastra sa fie una perfecta. Din nefericire, nu se intampla mereu asa, tocmai pentru ca suntem oameni, iar oamenii mai si gresesc. I Introduce My Father este o comedie romantica, una care contine si usoare accente dramatice, despre decizii luate in frumoasa perioada a adolescentei, atunci cand inima poate dicta mai puternic decat ratiunea. I Introduce My Father a fost lansat in anul 2014, luna decembrie, si are un singur episod, facand parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Ea este o tanara mama, atat de tanara incat prefera de multe ori sa apeleze la anumite trucuri pentru a parea mai in varsta, in ideea de a scapa de intrebarile incomode ale celorlalte mame. Tot pentru a scapa de intrebari incomode, prefera sa-si minta fiul ca tatal lui locuieste in Statele Unite si ca a uitat limba coreeana, d-asta nu-l suna sa discute cu el. Doar ca baiatul creste, pune din ce in ce mai multe intrebari, este istet si nu mai poate fi mintit atat de usor. Isi da seama si ea de acest lucru, fiind constienta ca intr-o buna zi va trebui sa-i spuna ca tatal lui este un fost coleg de scoala, despre care nu mai stie nimic de atat de mult timp.

Nici ea nu mai stie nimic despre el, nici el nu stie care un copil. Lucrurile incep sa se schimbe atunci cand are loc intalnirea cu fostii colegi. A mers acolo tocmai pentru a-l revedea pe tatal copilului ei, cel care i-a furat inima in adolescenta. Pana sa-l vada pe acesta, apare alt coleg, caruia ii spuneau in trecut “Grasanul”. Doar ca acum nu mai este grasan, ci un tip prezentabil, manierat, profesor de limba engleza. Suficiente calitati incat sa nu treaca neobservate de catre aceasta.

Cand sa plece de la intalnire, apare si fostul ei iubit, tot pe un motor, asa cum l-a cunoscut. Este genul acela badaran, marlan, prost-crescut, imatur, fara prea multa carte si niste kilograme in plus fata de cum il stia ea. Aceasta ramane fara cuvinte atunci cand il vede, insa lucrurile se vor complica si mai rau in momentul in care fostul iubit devine colegul ei de munca.

Astfel, tatal si fiul ajung sa se cunoasca, acestia semanand precum doua picaturi de apa si nu ma refer doar la infatisare, insa cel mic macar are o scuza.

In continuare, apar tot felul de situatii amuzante datorita faptului ca tatal si fiul iti lasa impresia ca ar avea aceeasi varsta, precum si momente dramatice, atunci cand acesta ii spune fostei iubite ca a fost obligat sa abandoneze scoala din cauza problemelor financiare ale familiei, lasand sa se vada si partea lui pozitiva, sau atunci cand el afla ca este tatal copilului.

I Introduce My Father este un serial coreean destul de vesel, in cea mai mare parte a timpului, insa are si unele momente demne de o adevarata drama, mai ales ca povestea nu este una tocmai fericita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *