I Need Romance 3

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

I-Need-Romance-3

Intai a fost I Need Romance, dupa care a urmat I Need Romance 2, ca mai apoi sa vina, asa cum era si firesc, I Need Romance 3. I Need Romance 3 este un serial coreean de dragoste, in care persoane ce nu mai credeau in iubire, din cauza multelor relatii esuate, sfarsesc prin a se indragosti exact atunci cand nu se mai asteptau ca romantismul sa apara si in viata lor. I Need Romance 3 a fost lansat in anul 2014, luna ianuarie, si contine un numar total de 16 episoade.

Inceputul acestui serial coreean m-a cam luat prin surprindere, si nu intr-un mod tocmai placut. Asta pentru ca doi indragostiti se tachinau, discutau despre noaptea care tocmai trecuse si ceea ce facusera ei, atunci cand el era cam beat. Pana aici, nimic anormal. Chiar erau draguti ei si joculetele lor tineresti si nevinovate. Nevinovate pana in momentul in care el s-a asezat pe canapea, dorind sa traga un pui de somn, iar ea nu-l lasa, spunandu-i sa se trezeasca. El ca sa-l lase in pace, fiind obosit dupa noaptea plina de peripetii si stropita cu mult alcool, ea ca se trezeasca, tonul ei fiind unul jucaus, prietenos. Nu prietenos a fost si vantul pe care aceasta l-a tras in directia iubitului ei, in incercarea de a-l face sa se ridice de pe canapea. Un vant scurt, insa mirositor, pentru ca oricat de obosit era prietenul ei, nu a mai suportat mirosul acestuia si s-a trezit instant. Bomba nucleara, care aproape a ajuns pana in camera mea, deoarece nu m-as astepta ca o fiinta atat de gingasa, finuta, sa recurga la arme neconventionale.

Acea femeie se numeste Shin Joo Yeon, iar prietenul ei de atunci era Kim Sung Su.

Kim Sung Su este un fost coleg de scoala de-al ei, care s-a intors din Statele Unite in Coreea de Sud, special pentru a o revedea pe cea care i-a furat inima. S-au revazut si nu a trecut mult pana s-au si sarutat. Primul ei sarut, de Craciun, sarbatoare care coincide cu ziua sa de nastere, sub un felinar, exact asa cum si-a imaginat ea ca va fi.

Totul a fost frumos, sublim, la inceput, insa de atunci au trecut zece ani de zile, iar relatia lor a inceput sa scartaie. Au observat acest lucru pana si colegele ei, cele care nu l-au mai vazut pe iubitul ei venind sa o ia de la munca si care au inceput sa-i puna intrebari. In plus, ea a trebuit sa afle dintr-o revista ca Sung Su, care-i regizor, isi va lansa primul sau film. Nici macar nu a primit invitatii din partea acestuia, la premiera filmului, incercand sa gaseasca tot felul de scuze atunci cand seful ei,  Kang Tae Yoon, i-a cerut una.

Daca nu se mai intelege deloc bine cu iubitul ei, asta nu inseamna ca duce lipsa de pretendenti, chiar seful acesteia, Tae Yoon, fiind cu ochii pe ea. Nici despre Tae Yoon nu se poate spune ca are noroc in dragoste, dupa ce s-a despartit de iubita lui si rivala de la munca a lui Joo Yeon, Oh Se Ryung.

Se Ryung il doreste inapoi, Tae Yoon nu are ochi decat pentru Joo Yeon, iar Joo Yeon nu mai credea nici ea in dragoste, pana cand apare din nou in viata ei Joo Wan, baiatul despre care se poate spune ca a crescut alaturi de ea, pana la varsta de noua ani si care s-a intors si el din Statele Unite, dupa ce a stat acolo aproximativ saptesprezece ani.

Ea treizeci si trei de ani, el douazeci si sase, insa ambii pe aceeasi lungime de unda, cea a iubirii sincere.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *