Idei care schimba lumea

Idei care schimba lumea

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sunt multe cazurile in care ne-am gandit despre cum ar fi daca am avea noi acea idee mare, magnifica, nemaivazuta, care poate schimba lumea. Omul are in general tendinta de a incerca sa depaseasca ceea ce altii au realizat, sau sa vin cu lucruri noi, unele despre care nimeni nu a mai auzit, idei pe care nimeni nu le-a incercat, care pot pune o amprenta imensa asupra lumii pe care o locuim. Aceste ganduri sunt in interiorul fiecaruia, insa numai o foarte mica parte dintre noi ajung sa influenteze intr-o mare masura destinul a foarte multor oameni.

Ideile geniale nu au un tipar anume de aparitie. Majoritatea au aparut de la persoane pe care nimeni nu le-ar fi banuit in stare de asa ceva, sau pe care altii le credeau nebune, nu de la invatatii si inteleptii acelor timpuri. Ideile marete apar acolo unde cursivitatea lor este asigurata de o gandire lejera, nu de la cei care se screm sa le aduca la suprafata. Lucrurile nu sunt fortate, ele apar ca si cum ar fi cel mai simplu lucru. In realitate, atunci cand ne confruntam cu ideile altora uriase, ne punem intrebarea fireasca si sincera: cum de nu ne-am gandit noi la asa ceva.

Ideile care schimba lumea sunt, fara indoiala, rodul unor creiere agere, unor minti care pot descuia lacate, unor oameni creativi si preocupati de ceea ce este in jurul lor si de imbunatatirea acestor lucruri. Ideile geniale sunt in acest fel tocmai pentru ca sunt rare, de aceea daca toata lumea ar avea astfel de realizari, ele ar cadea in banal. Ideile care au un impact major asupra desfasusarii vietii noastre, in general, sunt rodul unor oameni care ar trebui respectati.

Daca si noi vom ajunge sa avem astfel de reusite, ramane doar de vazut si de asteptat, deoarece timpul ne va arata daca am fost meniti sa intram puternic in istorie, sau suntem doar umbre trecatoare pe care toti le vor uita repede.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *