Ideile si transpunerea lor in practica

Ideile si transpunerea lor in practica

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cu totii avem o multitudine de idei si credem ca sunt geniale, ca pot influenta lumea, ca pot schimba gandiri si istorii, insa uneori este adevarat, iar cu alte ocazii sunt doar inchipuiri ale noastre izvorate din nevoia de a nu fi doar niste simpli trecatori prin aceasta viata, ci dorim sa realizam fapte remarcabile, pentru a ramane si noi insemnati acolo undeva, unde lumea nu ne va uita niciodata. De la a te gandi la astfel de lucruri si pana a le pune in practica, este cale lunga, insa daca noi consideram ca ale noastre ganduri pot schimba lumea, merita sa facem orice sacrificii pentru a le scoate din anonimat si a le darui lumii pentru a se bucura de el si noi cu ei.

Trebuie sa luptam pentru a le noastre idei, trebuie sa nu ne dam batuti niciodata, indiferent de cat de greu ne este si ce piedici intalnim in calea catre transpunerea in practica a ideilor noastre. Uneori primim ajutor de la prieteni sau de la familie si ne este mult mai usor in a aduce la suprafata gandurile noastre bune, insa cu alte ocazii nu avem sprijin din partea nimanui, nimeni nu ne ia in seama, nimeni nu ne acorda incredere, indiferent de cat de mult ne zbatem noi sa aratam ca putem. A obtine increderea celorlalti este un lucru extrem de greu, insa pentru a o pierde este nevoie de o singura eroare.

Pentru orice am face in aceasta viata o sa intalnim numeroare piedici, insa noi trebuie sa mergem mai departe indiferent de orice si sa ne vedem de drumul nostru, chiar daca acesta este plin de gropi. Gandirea pozitiva, faptul ca noi ne gandim ca suntem cei mai buni si ca o sa reusim, taria de caracter, faptul ca nu ne lasam invinsi niciodata, sunt elementele de care avem nevoie pentru a ne duce planurile pana la capat. La capat o sa intalnim glorie, momente de neuitat, amintiri pretioase si o sa fim inconjurati de parfumul invingatorului, care este atat de pretios si rar.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *