Ieri a nins pentru prima data pe acest an in Bucuresti

Ieri a nins pentru prima data pe acest an in Bucuresti

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ieri a nins pentru prima data in acest an, in orasul meu, ceea ce este destul de neobisnuit, fiindca la sfarsitul lui octombrie nu prea se intampla acest lucru, de obicei. V-am tot spus pe aici ca nu prea ma impac bine cu frigul si ca ma adaptez mult mai bine caldurii din timpul verii. Nu imi place absolut deloc frigul, fiindca am oricum o circulatie destula de slaba a sangelui, asta inseamna ca am picioarele mai mereu reci, deci nu mai este nevoie de inca ceva pentru a mi le face si mai reci decat deja sunt.

Pe langa asta, nu suport frigul deloc, deoarece am o imunitate destul de rea si racesc repede. Frigul nu-mi place, dar zapada, da. Imi place zapada, imi place cand ninge, fiindca asta ma face sa ma simt iar copil, sa imi aduc aminte de clipele fericite pe care le-am trait atunci cand eram mic, sa ma gandesc la sarbatorile de iarna ce vor veni si asa mai departe. Imi plac tare mult sarbatorile de iarna, fiindca mi se pare ca toata lumea este bucuroasa, este fericita. In preajma sarbatorilor de iarna, nu mai vezi oameni rai sau oameni tristi, pentru ca toata lumea incearca sa devina mai buna.

Poate asa ar trebui sa fim si in restul anului, cu toate ca nu prea se intampla. Nu inteleg de ce avem nevoie de o sarbatoare pentru a deveni mai buni, insa asta este realitatea. Cu toate astea, este bine ca se intampla si asa, decat deloc. Poate tocmai acea bunatate ma face sa ma simt mai bine, imi da o stare de buna-dispozitie. Sau poate sa fie de la mirosul bradului, acel brad care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui, ma refer la cei care sarbatoresc ziua de Craciun.

Pe langa mirosul bradului, mai este si mirosul cozonacului proaspat, cel facut de catre familie si care este atat de bun. In plus, ai parte de colinde, de cantece traditionale frumoase, de oameni care rad si care vor sa-i faca si pe altii sa rada. Ninsoarea de astazi anunta ca mai este destul de putin timp pana la Craciun si Anul Nou, pentru a avea destul ragaz de a aseza totul in ordine.

Oamenilor le place sa lase totul pentru ultimul moment, insa, uneori, este bine sa mai facem lucrurile si din timp, pentru a avea posibilitatea sa ne bucuram de sarbatori asa cum trebuie. Pentru a putea trai acel spirit al sarbatorilor, acea magie care ne inconjoara pe toti si toate. Sarbatorile de iarna imi plac cel mai mult dintre toate astfel de petreceri ale anului, pentru ca au farmecul lor aparte. Imi place totul in acea perioada, mai putin frigul, evident, dar pana la urma, sunt pregatit sa-l infrunt si pe acesta, pentru a putea sa ma bucur pe deplin de iarna si de sarbatorile de iarna.

Nu stiu cum simtiti voi, insa eu asta traiesc atunci cand vin astfel de sarbatori si aceasta ninsoare a fost un prilej bun pentru a-mi aminti cate lucruri frumoase au existat in trecutul meu si cate se vor mai intampla in curand.

Sper sa inchideti ochii si sa va bucurati si voi la fel ca mine, sa simtiti magia sarbatorilor care vor veni in curand si sa fiti mai buni si mai darnici cu ceilalti, indiferent de ceea ce inseamna acest lucru!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *