Soferii de pe IF 37 JSY, ai firmei Josi, conduc mizerabil si sar la scandal

Actualizare (08.10.2017 – 13:20): Reprezentantii firmei Josi nu sunt de acord cu acest tip de comportament, asa cum puteti citi in mesajul de mai jos. Acestia tin la blazonul firmei, explicatia a fost una sincera, corecta si de inteles.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Soferii de pe masina de distributie a firmei Josi, care are numarul de inmatriculare IF 37 JSY, merg intr-un mare fel mizerabil si sar la scandal daca ii intrebi de ce conduc in acest fel.

Ieri, m-am trezit pe la doua dimineata, sa scriu pe aici si sa termin ceea ce mai aveam de facut, ca la ora noua si jumatate sa fiu in alt cartier, asteptand sa ma vad cu al meu tovaras. M-a sunat in timp ce ma indreptam inspre acesta si a zis ca ajunge si el cand si unde trebuia sa ne vedem. A intarziat, in timp ce eu il asteptam in ploaie, din cauza faptului ca strada pe care trecea fusese blocata de masina de distributie a firmei Josi, cu numarul de inmatriculare IF 37 JSY, iar cei doi soferi au sarit la scandal, atunci cand au fost intrebati de ce blocheaza soseaua pentru a livra ei marfa.

Cei doi soferi, clovnul si ajutorul clovnului, nu doar ca nu si-au cerut scuze pentru felul lor mizerabil de a se comporta si de a conduce, dar au sarit si la bataie, cu tupeu golanesc, atunci cand au fost chestionati in legatura cu al lor comportament nesimtit.

De asta, am zis ca ar fi bine sa-i anuntam si pe sefii lor, de la firma Josi, ca poate oamenii sunt de buna-credinta si nu stiu ce fel de persoane au in curte.

De asemenea, ceilalti soferi trebuie anuntati ca este foarte posibil sa aiba probleme in trafic, daca dau peste cei doi angajati ai firmei Josi, care conduc masina de distributie cu numarul de inmatriculare IF 37 JSY.

Feriti-va de ei in trafic, pentru ca sunt agresivi si sar la bataie, atunci cand acestia sunt de vina!

if 37 jsy josi soferi mizerabili masina distributie

2 Comments

 1. Stoian catalin

  Buna ziua !Sunt Catalin Stoian .reprezentat al firmei Josi !Ne cerem scuze ptr cele întâmplate!
  Noi chiar le vorbim de atitudine.sa vb frumos si sa se comporte civilizat in trafic si la magazine .
  NU SUNTEM DE ACORD CU ASEMENEA ATITUDINE !DIN CAUZA LIPSEI FORȚEI DE MUNCĂ ESTE NEVOIT SĂ ACCEPTI ORICE .NU MAI POTI SELECTA PERSONALUL !
  SI LIPSA LOCOCURILOR ADECVATE LA MAGAZINE PTR A PUTEA LIVRA MARFA .CÂTEODATĂ MAI MEREU SUNTEM NEVOIȚI SĂ LĂSĂM MAȘINA PARCATA NEREGULAMENTAR SA POTI LIVRA MARFA !
  SI MAGAZINELE VOR MARFA DIMINEATA. CAND ESTE CEL MAI AGLOMERAT !
  DAR CU TOATE ACESTEA NU ÎNCURAJĂM ASTFEL DE COMPORTAMENT !!
  NE CEREM SCUZE PTR CELE ÎNTÂMPLATE!
  MI AS DORI SA AM ȘOFERI EXEPLARI DAR NU SE POATE

  • Va multumesc pentru sinceritate si atitudinea corecta de care dati dovada. Actualizez acum articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *