Illegal Parking

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Illegal Parking

Illegal Parking este un serial coreean de comedie, in care locul de parcare ocupat ilegal poate conduce inspre situatii dintre cele mai amuzante, pentru noi, si destul de dramatice pentru cei implicati. Multe neintelegeri, concluzii pripite, situatii limita, drame. Illegal Parking a fost lansat in anul 2014, luna iunie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Illegal Parking este povestea unui tanar care isi doreste sa ajunga avocat, insa pana atunci nimeni nu-l poate opri sa pretinda ca ar fi unul, deoarece lucreaza intr-un birou de avocatura. Seful sau ii reproseaza acest lucru, printre altele, cum ar fi faptul ca depaseste mereu bugetul zilnic pentru mancare, ca intarzie sa ajunga la munca in fiecare zi, ca nu este serios si asa mai departe.

Lui nu-i pasa, fiind genul usor increzut, care arata bine si care incearca sa o impresioneze pe femeia pe care a cunoscut-o atunci cand a decis sa imparta masina cu ea, deoarece traseul lor catre munca este asemanator. Tot in ideea de a o impresiona si-a cumparat si o masina noua, despre care ea a spus ca-i frumoasa si mica. “Mica” a fost cuvantul care l-a cam facut sa se strambe, deoarece nu i-a placut. Cum sa spuna cineva despre masina lui cea noua, a carei vopsea a costat nu stiu cat, ca e mica?

Si cum mergeau ei zilnic inspre munca in noua si micuta masina, locul lui de parcare a inceput sa fie ocupat ilegal de catre altcineva. Cine sa fie? De la vecini a aflat ca-i vorba despre proprietarul unei firme de taximetrie, un om dur, necioplit, insa respectat de catre comunitate, deoarece a alungat o banda care le cerea taxe de protectie. Unii il respecta, altora le este frica de el, deoarece este o persoana agresiva, care mai si consuma alcool fara masura.

Cum cu vorba buna nu a reusit sa faca nimic, locul de parcare fiindu-i ocupat in continuare, intre cei doi a inceput un adevarat razboi, unul deosebit de amuzant, in urma caruia vor cadea multe victime. Singura problema ar fi ca nimic nu este ceea ce pare, asta insemnand ca daca nu stai sa gandesti bine ce s-a intamplat si nu cercetezi in profunzime, s-ar putea sa ajungi sa te razboiesti cu persoana gresita. Un razboi pe care este posibil sa-l pierzi, si nu e vorba doar despre locul de parcare, ci si de persoana pe care o iubeste, de locul de munca si tot asa.

Illegal Parking este un serial coreean care aduce mult cu lucrurile care se intampla si pe la noi. Oamenii se cearta des pe locul de parcare, ajungandu-se de multe ori chiar si la dispute fizice, incheiate pe la politie. Locul de parcare este sfant, iar de lucrurile sfinte nu are dreptul nimeni sa se lege. Asta este gandirea pentru care oamenii reactioneaza asa. Cum sa imi ia cineva ceva ce este al meu, desi in realitate nu este chiar al meu? Ia sa ne batem un pic. Doar ca disputele din viata reala nu sunt la fel de amuzante precum in acest serial coreean. Nici pe departe.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *