Ilmalui Soonjung – Pure Love

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ilmalui Soonjung Pure Love

Ilmalui Soonjung (Pure Love) este un serial coreean de dragoste in care oamenii sunt pusi sa faca alegeri dificile in ceea ce priveste viata lor sentimentala, mai ales ca se simt usor presati de timp si de faptul ca nu au o familie. Astfel de decizii nu sunt niciodata unele simple, deoarece daca nu le acorzi suficienta atentie si te grabesti in ceea ce le priveste, se pot intoarce impotriva ta si a altor persoane nevinovate. Cum in viata nimic nu este singur, nici atenta gandire a lucrurilor nu iti garanteaza ca vei avea o viata linistita, cu atat mai mult cu cat dragostea este destul incalcita, dar iti ofera sanse ceva mai mari. Ilmalui Soonjung (Pure Love) si-a facut debutul pe micile ecrane in luna februarie, a anului 2013, si contine un numar destul de mare de episoade, pentru astfel de productii TV, 125.

Ilmalui Soonjung (Pure Love) este povestea unei profesoare care a incercat o buna parte din viata ei sa gaseasca ceea ce isi doresc toti oamenii: iubire adevarata. Nu vrea sa se casatoreasca impreuna cu o persoana doar de dragul de a se marita, ci doreste sa faca acest pas important atunci cand va intalni un barbat pe care sa-l iubeasca din toata inima, unul care sa-i ofere si el toata dragostea lui. Pare mult mai usor de spus acest lucru, decat de facut, asa ca profesoara noastra se vede aflata in situatia de a fi singura la varsta de 40 de ani.

Nu chiar singura de tot, deoarece are un prieten de suflet, unul care a ramas alaturi de ea chiar daca in urma cu mai bine de 20 de ani de zile a fost refuzat de catre aceasta, atunci cand i-a spus ca o iubeste. Nici ea nu stie de ce a procedat asa la vremea respectiva, cu atat mai mult cu cat, in prezent, este indragostita de el. Se gandeste ca atunci era, probabil, prea tanara si mult prea putin sigura pe sentimentele ei. Acum ar vrea sa-i spuna cat de mult il iubeste, insa acel eveniment din trecut este lucrul care o opreste.

Daca nu era o situatie suficient de dificila, aceasta se complica si mai mult atunci cand profesoara este transferata in cadrul altui liceu, acolo unde il reintalneste pe cel care a fost prima ei iubire adevarata, pe vremea cand cei doi se aflau in facultate. Cum prima iubire nu se uita niciodata, nici ea nu-si poate lua ochii de la cel pe care l-a iubit atat de mult in trecut. Acesta este un chipes profesor de matematica, la fel de singur ca si ea.

Pana la urma, nimic nu poate fi usor atunci cand dragostea este impartita in mai multe directii, fiind nevoie de o decizie care sa concentreze iubirea intr-un singur sens, in sensul de a o face fericita cu adevarat.

Ilmalui Soonjung (Pure Love) este despre oameni carora nu le pasa prea mult de trecerea timpului, pana la o anumita varsta, atunci cand vine vorba de cautarea fericirii, de aflarea dragostei adevarate. In societatea egoista a timpurilor noastre, ai putea crede foarte usor ca dragostea a disparut, insa ea este acolo, nu a plecat niciodata, trebuie doar sa fie vazuta, dorita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *