I’m Dying Soon

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

I'm Dying Soon

Cum ar fi daca un doctor te-ar anunta ca mai ai doar trei luni de trait? Cum ai reactiona, ce ai face? I’m Dying Soon este un serial coreean care confirma faptul ca atunci cand nimic nu-ti merge bine si credeai ca viata ta este destul de nefericita, se poate si mai rau. Mult mai rau. Doar pentru o perioada, deoarece pana la urma vei cunoaste si tu fericirea. Adevarata fericire. I’m Dying Soon a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un singur episod, asta deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

I’m Dying Soon este povestea unui barbat de 35 de ani de zile, care incearca din greu sa ajunga langa fosta lui sotie, cea care l-a parasit cu multi ani in urma, deoarece aceasta i-a reprosat ca-i egoist. Daca faptul ca nu mai sunt impreuna nu era de ajuns, acesta trebuie si sa o vada zilnic, deoarece sunt colegi de munca. Sa o vada pe ea, pe sotul si noii ei prieteni.

Fiind preocupat sa se impace cu prima lui iubire, cea care are alta viata acum, nu a observat ca exista o femeie care-i tot timpul cu ochii pe el. Nu prea a bagat de seama, deoarece colega lui de munca este un fel de ratusca cea urata, evitata de catre toata lumea, din cauza felului in care arata, se imbraca si comporta. In plus, colegii de munca o numesc “extraterestru”, din cauza felului ei de a fi.

Cu toate acestea, aparentele pot fi inselatoare, deoarece in spatele ciudatei colege se afla o persoana serioasa, inteligenta, si frumoasa, atunci cand doreste sa se aranjeze. O femeie langa care orice barbat si-ar dori sa-si petreaca viata, pentru ca, indiferent de varsta, frumusetea interioara, cea care conteaza cel mai mult, va ramane mereu neschimbata.

In momentul in care acesta afla ca are cancer pancreatic, in faza terminala, incepe sa ia tot felul de decizii, printre care si cea de a se intalni cu “uratica” si ciudata lui colega de munca. Chiar daca prima data nu prea ii placea de ea, pana la urma si-a dat seama ca este singura persoana careia ii pasa cu adevarat de el, intr-o lume mult prea egoista.

Din pacate pentru acesta, nu are prea mult timp la dispozitie, ca doar doctorul i-a spus ca mai are doar trei luni de trait. Incepe sa se simta din ce in ce mai rau, insa, cu ajutorul noii sale iubite afla ceva ce il va da peste cap. Despre ce este vorba, va las pe voi sa vedeti.

I’m Dying Soon este un serial coreean despre superficialitatea oamenilor, despre cum acestia nu reusesc intotdeauna sa priveasca mai departe de infatisare, nerealizand ca lucrurile cu adevarat importante sunt altele. Asta pana cand au nevoie cu adevarat de cineva langa ei, care sa ii sprijine, sa ii ajute. Singura problema ar fi ca persoanele de incredere, cele pe care te poti baza, sunt rare, iar daca tu nu ai fost in stare sa le observi la timp ca sunt chiar langa tine, este posibil sa le pierzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *