Impresii sau impresionat

Impresii sau impresionat

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

De multe ori avem impresii total gresite in legatura cu oamenii sau obiectele din jurul nostru. Acest lucru se intampla uneori pentru ca suntem impresionati de anume evenimente si fapte care se petrec in fata ochilor nostri si pe care nu stim cum sa le interpretam intr-o maniera care sa se apropie de realitatea in care se scalda acele intamplari. Impresiile pot fi gresite si se pot transforma in lucruri si mai gresite daca nu avem calitatea de a discerne lucrurile asa cum sunt ele si le interpretam intr-o nota personala, care poate fi total diferita de ceea ce reprezinta ele cu adevarat.

De asemenea, putem fi impresionati foarte usor de unele evenimente din viata noastra, care ne starnesc, ne trezesc emotii si amintiri, pe care daca nu le-am poseda, atunci nici aceste varteje din interiorul nostru nu ar fi la fel de mari. Asa este omul facut: sa fie impresionat de lucrurile din jurul lui. Asupra unora este mai usor sa trezesti fiarele emotiilor, iar unii cad prada mult mai usor unor variabile peste care dau in aceasta viata. Si evenimentele care au loc pot avea, in functie de complexitatea si intensitatea lor, un rol important in trezirea unor sentimente mai mult sau mai putin puternice.

Dupa cum putem vedea, impresiile pot duce foarte usor spre impresionare, cum si oamenii impresionati de anumite evenimente pot da naste mai departe unor impresii in legatura cu acestea, insa in tot ceea ce oameni realizeaza in viata si in acest caz trebuie moderare, trebuie un anumit echilibru asupra perceptiilor noastre, pentru a nu cadea dintr-o extrema in alta, pentru a ne pastra simturile nealterate.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *