Inchisoare pentru cei cu erorile tehnice fictive

catuse parteneri afaceri

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oare cand ii vom vedea la inchisoare pe cei care profita de pe urma erorilor tehnice fictive, in cazul in care se demonstreaza ca asa s-a intamplat?

Au fost multe cazurile, nu mai trebuie sa vi le reamintesc. Tot ceea ce s-a intamplat, au fost niste amenzi din partea ANPC.

Intr-o tara normala, erau trimisi imediat la fata locului niste experti in IT, care sa constate daca a fost vorba despre ceva intentionat si statul roman a fost prejudiciat, firma respectiva sau celelalte companii (concurenta neloiala), sau chiar a fost vorba despre o eroare tehnica.

Vedeti voi, inainte de a modifica ceva pe micul meu blog, testez acel lucru pe serverul instalat pe calculatorul de acasa, pentru a nu exista erori. In cazul firmelor mari, mai ales a celor care se bazeaza in principal pe online, aceste lucruri sunt obligatorii.

Romania nu este inca o tara asa cum ar trebui sa fie, pentru ca daca prin alte parti se intampla asa ceva si ancheta statului ajungea la concluzia ca a fost vorba despre ceva neintentionat, se lasa cu amenzi mari, iar in cazul in care era dovedita vinovatia, se ajungea pana la inchisoare plus amenzi si mai mari.

Erorile astea pot fi verificate foarte usor, trebuie doar sa se doreasca. Chiar si daca vrea cineva sa le ascunda, atunci cand afla ca este posibil sa faca niste inchisoare, ii va spune pe toti cei implicati.

Din pacate, asa cum am scris mai sus, prin Romania nu sunt multe lucrurile care chiar functioneaza, insa poate totul se va schimba intr-o buna zi…

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *