Incredere sau neincredere?

Incredere sau neincredere

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

V-ati pus vreodata intrebarea „Cata incredere sa le acord oamenilor din jurul meu, sau celor cu care interactionez?”. Sunt sigur ca da. Unii aleg sa se increada in cei din jurul lor, altii nu fac acest lucru, deoarece exista acel instinct de autoconservare, de temere fata de ceilalti.

Nefiind bine sa avem incredere in toata lumea, cum putem sa-i gasim pe cei care merita sa aiba parte de asa ceva, din partea noastra? E greu de raspuns, deoarece nu cred ca exista niste indicii dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi sa-ti imparti portia de incredere cu cineva. Se intampla, de multe ori, chiar cei carora le-am acordat incredere, sa ne-o insele si sa ne demonstreze ca am gresit cand am facut acest lucru, insa oamenii au puterea de a o lua de la capat si a cauta pe cineva care sa fie vrednic de apropiere prieteneasca.

De ce cauta mereu omul pe cineva caruia sa-i ofere datele sale cele mai de pret, daca a mai fost pacalit in trecut? Pentru ca omul are nevoie de asa ceva. Are nevoie de persoane carora sa li se poata confesa, sa imparta bucuriile si tristetile cu cineva.

Acele persoane de incredere sunt greu de gasit, insa daca i-ai aflat, iti vor ramane prieteni pe viata. Merita sa-i cauti, merita sa-i descoperi, pentru ca facand acest lucru te vei acoperi pe tine.

Increderea si neincrederea sunt doua concepte care ne ghideaza viata si avem parte de ambele din plin, conducand la ceea ce noi numim experienta de viata.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *