Influenta pe care o au altii asupra noastra

Influenta pe care o au altii asupra noastra

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Influenta pe care o au altii asupra noastra, este un lucru asupra caruia merita sa reflectam un pic. De cand ne nastem si pana incetam sa existam pe aceasta lume, exista persoane care ne influenteaza intr-un fel sau altul. Unii ne influenteaza de multe ori in bine, cum ar fi parintii nostri, insa sunt si cazuri cand din prea multa dragoste pentru noi, sau din prea mult egoism, acestia pot sa ia unele decizii care nu ne fac bine, sau pe care noi nu le consideram potrivite. Altii, adica acele persoane care isi vad doar interesul lor in aceasta viata, incearca sa ne influenteze intr-un mod negativ, din care noi sa nu iesim tocmai cu vreun castig.

Tot ce se intampla in jurul nostru, incearca sa ne influenteze intr-un fel sau altul. Ziarele pe care le citim, televizoarele la care ne uitam, oamenii din jurul nostru, cu totii incearca sa isi puna amprenta personala asupra felului nostru de a fi, de a gandi, asupra viziunii noastre despre lumea in care traim, asupra deciziilor noastre viitoare si asa mai departe. De multe ori simtim manipularea care se incearca asupra noastra, insa cu alte ocazii nici nu ne dam seama, sau nu vrem sa raspundem negativ, deoarece vine din partea persoanelor pe care noi le iubim si care au o influenta mare pentru noi. Asta inseamna ca de multe ori ne lasam singuri influentati, chiar daca stim ca se intampla acest lucru.

La randul nostru, facem acelasi lucru. Incercam sa ne impunem propriile idei asupra altora, incercam sa influentam lucrurile in favoarea noastra, sa ne aducem avantaje, sa fim noi cei care domina si nu sa fim dominati. Noi ii influentam pe altii, iar altii ne influenteaza pe noi, pentru ca asa este rostul lumii in care traim cu totii

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *