Inspiring Generation

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Inspiring Generation

Inspiring Generation este un serial coreean a carui actiune are loc in cel mai mare oras al Chinei, Shanghai, in anii ’30, atunci cand acesta se afla sub ocupatie japoneza. Inspiring Generation a fost lansat in anul 2014, luna ianuarie, si contine un numar total de 24 de episoade.

Inspiring Generation este povestea unui baiat care si-a pierdut tatal la varsta de cinsprezece ani, din cauza faptului ca parintele sau a fost impuscat de catre un soldat japonez. Cum actiunea acestui serial coreean se desfasoara intr-un oras Shanghai aflat sub ocupatie japoneza, sansele de a i se face dreptate sunt minime. Nu doar ca nu i se face dreptate, dar mai este si acuzat de uciderea tatalui sau, desi el nu avea nici o vina.

Aceasta intamplare tragica il determina sa isi caute singur dreptatea si, astfel, ajunge sa lupte pe strazile marelui oras chinezesc, acolo unde pariurile ilegale erau la mare pret. Astfel, ajunge un luptator de temut, participand la tot mai multe astfel de confruntari, dintre cele mai dure si violente. De altfel, tot serialul este plin de astfel de lupte, fiind recomandat celor carora le plac artele martiale.

In continuare, acesta se indragosteste de fiica celor care l-au adoptat, insa nu indrazneste sa-si arate sentimentele fata de ea. Ea doreste sa devina cantareata, insa ajunge sa faca mult mai mult decat atat.

In povestea lor de iubire intervin si alte persoane, care doresc sa-i desparta, cum ar fi fata unui inalt oficial japonez. Cu toate acestea, povestea lor romantica este una care nu stie nici de ocupatia japoneza, nici de alte astfel de probleme. Dragostea lor poate sa treaca peste orice, atat timp cat ei nu inceteaza sa se iubeasca.

Inspiring Generation este un serial coreean despre dragoste si patriotism in vremuri grele. Doi tineri coreeni trebuie sa supravietuiasca intr-o tara straina, aflata sub ocupatie. Sa supravietuiasca si sa-si vada de povestea lor de iubire, atunci cand altii nu doresc sa se intample acest lucru. Inspiring Generation este un serial coreean emotionant, o drama in adevaratul sens al cuvantului, care reuseste sa te sensibilizeze de la primul si pana la ultimul episod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *