Intotdeauna iubim pentru a fi iubiti la randul nostru

Intotdeauna iubim pentru a fi iubiti la randul nostru

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Iubim pentru a fi iubiti, chiar daca de multe ori nu realizam acest lucru. Suntem intr-o continua cautare a iubirii, desi nu vrem sa lasam aproape niciodata impresia ca am face asa ceva. Cu toate acestea, cautam iubirea cu disperare, pentru ca fara ea suntem tristi, nu ne comportam normal, suntem nervosi si suparati.

Avem nevoie de iubire pentru a fi mai buni, pentru ca atunci cand iubim si suntem iubiti, si lumea in care traim ni se pare mai frumoase. Cei indragostiti cu adevarat nu cauta niciodata cearta, pentru ca ei sunt niste oameni foarte echilibrati si le este de ajuns dragostea. Nu au pentru ce sa caute motive de cearta, fiindca ei au tot avut iubire. Oamenii se cearta si sunt nervosi atunci cand sunt lipsiti de dragoste, atunci cand nu au ceea ce isi doresc cel mai mult in viata.

Cu totii avem nevoie de dragoste, de iubire, si atunci cand nu o avem, plecam in cautarea ei. Si o cautam si o cautam pana o gasim. De multe ori nu realizam ca atunci cand plecam pe drumul iubiri si ne indragostim, cautam acest sentiment frumos tocmai pentru a primi si noi in schimb dragoste. Dragostea nu trebuie ceruta niciodata, fiindca ea trebuie sa vina pe cale naturala, nu fortata, insa chiar daca de cele mai multe ori nu o cerem, cel putin nu o cerem in mod direct, se vede ca ne-o dorim din tot sufletul nostru. Iubim pentru a fi iubiti, ne indragostim pentru a primi si noi dragoste, la randul nostru.

Cand este vorba despre dragoste adevarata, aceasta nu vine niciodata doar de la singura persoana, ci este nevoie de doua. Dragostea sincera contine intotdeauna doi oameni. Daca doar unul iubeste cu adevarat, iar celalalt doar se preface, atunci nu discutam despre dragoste sincera, ci despre iubire din interes. Asa cum spuneam, atunci cand nu iubim, cautam iubirea mereu pentru a fi iubiti si noi. De asta trebuie sa oferim cat mai multa dragoste, insa trebuie sa primim si noi suficienta pentru a fi multumiti.

Niciodata nu putem spune ca avem parte de suficienta dragoste, pentru ca iubirea este un sentiment de care nu te saturi niciodata, de care nu te plictisesti, de aceea este bine sa oferim si sa primim cat mai multa. Spun mereu ca trebuie sa oferim noi primii, pentru ca nu poti sa te astepti sa primesti dragoste, daca tu nu dai. Asta si in ideea ca ne dorim sa fim iubiti. Ne dorim sa fim iubiti, dar trebuie sa iubim si noi, pentru ca altfel este posibil sa nu primim ceea ce ne dorim. Nu se poate doar sa asteptam, trebuie sa facem si noi suficienti pasi pana gasim dragoste.

Iubim pentru a fi iubiti, pentru ca nu putem sta fara dragoste. Dragostea este acea vapaie de foc, una care poate incalzi orice suflet, indiferent de cat de frig ar fi. Daca este vorba despre dragoste sincera, nu mai avem nevoie de nimic altceva, pentru ca ne putem considera niste persoane cat se poate de norocoase.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *