Invidia prosteasca romaneasca

V-am scris eu pe aici, nu cu foarte mult timp in urma, ca blogul meu incepuse sa se miste cat de cat pe afiliere Profitshare, reusind relativ destul de repede sa strang suma necesara pentru a putea retrage banii, atunci cand aveam rubrica „Biletul zilei” iar la sfarsitul articolelor un banner inspre anumite produse de pe eMag.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Un banner simplu, pus jos de tot, dupa articol, care nu incurca pe nimeni. Neintruziv. Era pana si comprimata imaginea, sa se incarce repede. Reclama era adaugata in fiecare articol, cu ajutorul unui plugin WordPress, care injecta codul pe unde aveai nevoie.

Ceea ce am uitat eu sa va scriu in acel articol, a fost ca totul a mers bine pentru o perioada, pana cineva s-a gandit sa-mi faca rau si sa-mi blocheze reclama, raportand-o la AdBlock. Adica nu a fost blocat banner-ul, asa cum se intampla de obicei… ci tot scriptul de reclama, pe domeniul meu. Orice banner nou as fi adaugat, nu mai aparea, pentru ca scriptul era blocat in listele AdBlock, doar pe domeniul meu.

Nu ca ar conta asta prea mult, deoarece deja aveam alt plugin WP, pe care AdBlock nu-l bloca sau puteam sa adaug chiar eu cod direct in tema, fara sa mai apelez la vreun plugin, insa gestul conteaza. Oricum, cei care blocheaza reclamele le vor bloca in orice conditii, asa ca efectul AdBlock nu este unul urias si nu din cauza asta nu a mai mers treaba, ci am explicat in acel articol de ce.

Chiar si asa, invidia si prostia domnesc pe la noi, iar lucrul asta nu se va schimba prea curand.

„De ce sa faca si ala ceva? Hai sa-i dau una in cap, ca singur imi va fi mie mai bine!”.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *