Iohannis vrea sa fie un presedinte de zece

robocop

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Iohannis chiar vrea sa fie un presedinte de zece. De zece ani de zile, adica doua mandate. Nu mai bine hai sa vedem ce facem noi in mandatul asta si dupa, daca reusim ceva, poate ne mai alege lumea inca o data? Stiti parerea mea in legatura cu Iohannis si faptul ca nu cred ca va reusi ceva notabil in acest mandat de presedinte al Romaniei, insa asta nu inseamna ca daca se va intampla sa schimbe ceva important prin tara noastra, nu il voi lauda. Nu am astfel de rautati gratuite, doar ca toate lucrurile negative care planeaza asupra lui nu il recomanda ca fiind ceva de viitor, bun pentru Romania.

Aceste lucruri ma fac sa nu-i cred vorbele cand spune ca doreste sa lupte impotriva coruptiei. Pe bune, tu vrei sa lupti impotriva coruptiei?

Mai spunea ceva si de un TVA micsorat, pentru a reduce evaziunea fiscala.

Chestiile astea suna foarte bine, insa o problema ar fi cu punerea lor in practica. Alta problema ar fi reprezentata de faptul ca parca le-am mai auzit. Este un sentiment puternic de déjà-vu, de parca un presedinte ar fi poleiala altuia.

Si daca asta nu ar fi de ajuns, il mai auzeam eu zilele trecute pe Iohannis cum spunea “Pe aici nu se trece!” in cazul in care Vladimir Putin ne-ar “vizita” tara. Desigur, aceste vorbe ar actiona ca un scut invizibil in calea celor care ar dori sa ne invadeze meleagurile.

Ce mai conteaza ca noi ne punem iar rau cu rusii, gratuit, tocmai cand acestia anuntasera ca doresc normalizarea relatiilor cu Romania, dupa toate acele declaratii iresponsabile, de-o parte si de cealalta. Romanul sa fie fericit, pentru ca are un presedinte care-l apara prin citate.

Este posibil sa se intample si asa ceva, pentru ca pana tine Iohannis un discurs, razboiul se va fi terminat de mult.

Pentru a fi peisajul complet, vedem cum prin alte tari presedintii isi dau demisia atunci cand simt ca nu mai sunt in stare. La noi, vor doua mandate, desi abia si l-au inceput pe primul. Ar vrea ei si mai multe, pentru ca poti vedea in ochii lor tristetea de a pierde din mana puterea, dar inca nu se poate. Cine stie, poate pe viitor vor avea dreptul la zece mandate, de cate cinci ani de zile, sa aiba timp sa faca si ei cate ceva. Orice!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *