ISU ar cam trebui sa mai ia o pauza cu alarmele de dezastru

sistem alarmare in caz de dezastru

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu-mi plac zgomotele si mai ales cele pe care eu, probabil si altii, le alatur pericolelor. Asta inseamna ca nu apreciez deloc avioanele care trec pe deasupra noastra, de Ziua Aviatiei Romane, cum nu agreez nici testele sirenelor care anunta pericolul iminent.

Nu-mi plac aceste doua lucruri, dar le inteleg… cu limita. Inteleg bucuria pilotilor de a zbura de ziua lor, precum si faptul ca este necesar sa testezi din cand in cand alarmele care te anunta ca vine dezastrul.

Cuvintele cheie aici sunt: cu limita si din cand in cand.

Cum ar fi sa treaca avioane pe deasupra blocului in fiecare luna sau, mai nou, sa fii nevoit sa asculti acele sirene o data la 30 de zile?

Ambele zgomote sunt deosebit de neplacute, iar eu le identific in mintea mea cu razboiul, iar raboiul este urat, dupa cum am putut vedea si vedem, mai nou, in Siria.

Acele alarme sunt ingrozitoare, cel putin pentru mine si am inceput sa-i inteleg pe sarmanii evrei atunci cand le aud si trebuie sa se adaposteasca, deoarece este posibil sa ajunga pe langa ei vreo racheta, acele scuturi anti-racheta nefiind de netrecut.

Doar ca pe ei ii alerteaza in caz de pericol real. Ce rost are sa bagi frica in populatie in fiecare luna, cum am auzit eu ca o sa se intample? Pe cine ajuta asa ceva? Le testezi o data pe an, hai de doua ori, dar nu in fiecare luna.

Cred cu tarie ca ISU ar cam trebuie sa ia o pauza de la a porni aceste alarme sau daca le plac atat de mult, sa-si instaleze cateva pe la ei pe acasa. Eu nu vreau sa le aud in fiecare luna, pentru ca Romania nu-i in situatie de razboi.

Sau poate ca stiu ei mai multe lucruri. Ne ataca rusii si nu stim noi?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *