ISU, gata cu alarmele in fiecare luna, va rog, ca-mi provocati atacuri de panica!

stop alarme isu dezastru in fiecare luna

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Va scriam eu, nu cu mult timp in urma, ca omul ce avea grija de roata mare din Oraselul Copiilor, se plangea de faptul ca nu-si poate continua activitatea, din cauza faptului ca nu a primit aviz din partea ISU.

Dupa, a avut loc incidentul tot din Oraselul Copiilor, atunci cand Casa Groazei a luat foc din cauza unui senzor defect, dupa spusele nepotelului meu, reporter de teren pentru Cik.Ro ๐Ÿ™‚

Asta inseamna ca oamenii de la ISU iau si foarte multe decizii bune, insa nu si cand vine vorba despre aceste test de verificare a sistemelor de alarma, in fiecare luna. IN FIECARE LUNA!

Ba, voi aveti ceva la mansarda? Nu suntem in situatie de razboi, asa cum se intampla in Israel, atunci cand pornesc sirenele pentru a-i avertiza pe oameni sa se ascunda, ca vin rachetele si nu toate sunt interceptate de scutul anti-racheta. Nici nu dau doi bani pe alarmele voastre, care cu siguranta in caz de razboi, nu ne-ar fi de folos cu nimic, atat timp cat sunt putine locuri, cum ar fi statiile de metrou, si indepartate, unde te poti ascunde.

Inteleg, faceti teste o data, hai de doua ori pe an, dar NU in fiecare luna. Nu in fiecare luna, ca imi accelerati pulsul de fiecare data cand aud sirenele alea oribile, care imi suna a razboi si ma apuca atacurile de panica.

ISU, se aude? Fara teste in fiecare luna, ca nu suntem in razboi! Fara teste in fiecare luna, ca mai suntem oameni care avem probleme cu inima si mai patim si ceva din cauza voastra.

ISU, gata cu alarmele de razboi! Nu e razboi la noi si nici nu o sa fie, asa ca nu ne mai terorizati fara motiv. Ce faceti voi este sa bagati spaima in populatie, fara un motiv clar!

ISU, gata cu alarmele de razboi, dezastre si alte minuni, ca nu-i nevoie de ele in fiecare luna. Ne-am saturat de ele, opriti-va!

Nu suport zgomotul ala, este printre cele mai ingrozitoare lucruri pe care le poti auzi. Nu este nevoie sa le auzim in fiecare luna, chiar nu este.

Poate stiti voi ceva si incepe razboiul cu rusii si nu stiu eu!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *