It’s Okay, That’s Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Its-Okay-Thats-Love

It’s Okay, That’s Love este un serial coreean despre oameni care au tot felul de probleme de natura psihica, pe care acestia spera sa le depaseasca, vindece, impreuna, cu ajutorul dragostei. It’s Okay, That’s Love a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine 16 episoade.

It’s Okay, That’s Love este povestea a doi oameni uniti de faptul ca impreuna sunt mai puternici si isi pot alina unul altuia problemele psihice, mai mici sau mai mari, pe care le au.

El este un scriitor de succes, cartile sale fiind apreciate de catre cititori pentru doza mare de mister pe care acestea o contin. Pe cate de misterioase sunt cartile sale, pe atat de complicata este si viata lui, deoarece sufera de anumite afectiuni psihice, catalogate drept nu foarte grave de catre specialisti. Unul dintre lucrurile mai neobisnuite din viata acestuia este faptul ca nu poate dormi decat in cada sa. In plus, nu suporta zgomotele de niciun fel, deoarece nu se poate concentra la ceea ce are de scris, acesta fiind motivul pentru care se hotaraste sa mearga sa locuiasca impreuna cu ea.

Ea este o tanara care se pregateste sa devina doctor psihiatru cu acte in regula, fiind foarte aproape de a reusi acest lucru, deoarece se afla in primul sau an de practica. Este genul acela de persoana care se implica in meseria sa, pentru a-si putea ajuta cat mai bine pacientii. O fata isteata, insa care si ea problemele ei. Se teme sa aiba o relatie, lumea ei personala fiind una dominata de incertitudine si nesiguranta.

Cei doi s-au intalnit prima data in timpul unei emisiuni, acolo unde au discutat in contradictoriu, deoarece ambii sunt niste persoane foarte incapatanate, dorind fiecare sa-si impuna punctul de vedere. La o prima vedere, s-ar parea ca acestia nu au foarte multe lucruri in comun, neputand fi niciodata impreuna, cu atat mai mult cu cat ea il considera o persoana foarte aroganta, ceea ce nu-i departe de realitate. Cu toate acestea, cei doi ajung sa locuiasca impreuna, deoarece ea sta cu chirie intr-o locuinta al carei proprietar este chiar el. Nu s-a mutat acolo doar din cauza zgomotelor care-i deranjau scrisul, ci acela a fost mai mult un pretext pentru a o revedea, deoarece i-a starnit suficient de mult interesul.

Astfel, cei doi ajung sa se cunoasca mai bine si sa se simpatizeze, chiar daca la inceput nimeni nu vrea sa cedeze si sa recunoasca faptul ca se simte atras de celalat. Simpatia se transforma incetul cu incetul in iubire, mai ales ca acestia realizeaza ca au atat de mare nevoie unul de altul, pentru a reusi sa treaca peste probleme pe care le au.

Din pacate pentru frumoasa lor poveste de iubire, cei doi vor afla ca problemele lui psihice sunt mult mai grave decat se credea la inceput, acest lucru punand la grea incercare relatia lor si asa destul de complicata.

It’s Okay, That’s Love este un serial coreean despre cat de mult conteaza sa-ti gasesti pe cineva care sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti, despre ajutor reciproc, despre o iubire pe care nu multi o considerau posibila.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *