Iubirea oamenilor fata de alti oameni

Iubirea oamenilor fata de alti oameni

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Oamenii iubesc viata, pentru ca sunt facuti sa se iubeasca unii pe altii, pentru ca ura nu exista in sufletul lor si fiindca tot ceea ce este legat de iubire, este si frumos. Iubim si dorim la randul nostru sa fim iubiti. Nu putem trai fara iubire, asa cum nu putem sa traim fara aer, apa sau mancare. Ne place sa ne iubim intre noi, sa ne dam atentie si cautam mereu sa fim unii in preajma celorlalti.

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il pot incerca oamenii si nu au renuntat la el nici atunci cand au avut de a face cu timpuri incredibil de grele, unele vremuri cand numai la iubirea nu puteai sa te gandesti. Iubirea a existat de cand exista si Pamantul si o sa se sfarseasca odata cu el, fiindca cu totii vrem sa avem parte de acest sentiment superb. Ne place sa iubim, pentru ca atunci cand o facem parca plutim si suntem cat se poate de fericiti. Iubirea iti ofera o fericire adevarata, una sincera, nu una bazata pe minciuni si iluzii. Iubirea este cea care iti da aripi, care te inalta pana la cer si de acolo de sus poti vedea ceea ce vrei tu.

Poti sa vezi cum toata lumea se afla intr-o intelegere totala, poti sa observi cum toata lumea iubeste, poti sa vezi cum toti oamenii se inteleg intre ei, poti sa vezi cum toti oamenii vor sa fie iubiti. Acest sentiment este unul fara de care oamenii nu pot trai, deoarece iubirea adevarata este tot ceea ce ne dorim mai mult. Iubirea implica sentimente pure, unele de care nu te poti indoi si pe care le doresti cu toata fiinta ta. Iubirea adevarata este unica, nu poate fi imitata si nu poate fi reprodusa nici de cel mai priceput om.

Atunci cand oamenii iubesc alti oameni, toata lumea este a lor, simt ca pot trece peste orice fel de obstacol si orice fel de problema de care au parte in viata. Oamenii iubesc alti oameni, pentru ca asa este in natura umana si nu putem, nici nu vrem, sa ne impotrivim unui astfel de sentiment frumos si unor senzatii care ne dau fiori. Este vorba de fiorii placerii, de fiorii unui sentiment cum nu poate fi descris in cuvinte.

Pentru a sti cu adevarat ce este iubirea omeneasca, trebuie sa o simti pe propria piele, trebuie sa fii acolo si sa iubesti, pentru ca altfel nu vei intelege niciodata. Pentru a iubi alti oameni ai nevoie sa iti doresti sa faci acest lucru, pentru ca nu poti iubi daca inima ta este de piatra si nu doreste sa primeasca iubire catre ea.

Trebuie sa ne lasam iubiti si trebuie sa invatam sa iubim, fiindca altfel nu vom reusi niciodata sa cunoastem cel mai frumos sentiment pe care oamenii il pot simti. Iubirea este cea care te poate conduce inspre lucruri pe care nu le-ai face altfel, insa este vorba de lucruri placute, de lucruri de care iti vei aminti mai tarziu cu placere.

Iubirea pura nu conduce niciodata inspre lucruri negative, pentru ca iubirea este facuta pentru a exista pace intre oameni, nu lupte. Iubim pentru ca asa ne cere inima si vrem sa fim iubiti pentru a simtit ca primim ceea ce noi oferim din tot sufletul nostru. Sper sa fiti cu totii niste oameni care poarta iubirea in suflet si sa primiti la randul vostru cea mai sincera iubire care poate exista in aceasta lume.

Sa iubiti din tot sufletul vostru si sa fiti iubiti la fel de sincer!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *